I starten af november lancerede Nike Cristiano Ronaldos egen farvevariant af den nye Mercurial Vapor VIII, og den har fået en masse opmærksomhed. Jakob har allerede haft fødderne i støvlen, og kigger i dag på CR-modellen i forhold til de almindelige Vapor-støvler.

Med sin fjerde signaturmodel i Mercurial-serien har Ronaldo skabt støvlemode hver gang han har fået en ny Vapor-model. Det startede med to Safari-støvler, og nu er turen nået til til overvejende sort støvle med to meget fremtrædende blå og pink bånd langs sålen.

Samtidig er det grafiske design markant anderledes end man har set på de tidligere modeller af Mercurial Vapor VIII - blandt andet sidder Nike-swooshet både på inder- og yderside.

Vi har fået en mængde spørgsmål på, om der er tale om en ny Vapor, om det kommer flere farver af modellen samt hvordan overdelen yder - og alle de spørgsmål tager Jakob et kig på i dag i afsnittet, som du kan se lige herunder.

Er du blevet vild med Cristianos støvler? Så kan du få dit eget par Vapor VIII ACC CR-støvler lige her - kun 1.529 kr.

Hvad synes du om Ronaldos egen farvevariant af Vapor VIII? Er den noget for dig, eller kan du bedre lide en af de tidligere farver? Del meget gerne din mening om støvlen og din yndlingsfarvevariant med os herunder.