Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for en fantastisk jul, med alt der hører sig til. De perfekte julegaver hører sig naturligvis også til, men det er jo ikke altid lige nemt at hitte på, hvad man skal give til alle. Derfor vil vi nu, kl. 10 hver dag resten af november, give et bud på en rigtig god julegave til den fodboldinteresserede del af familien eller vennekredsen.

I dag lægger vi ud med Barcelona 3-pak strømper, der både fungerer godt i pakkekaldeneren og under juletræet. De er lige nu sat ned med 40% og du kan altså sikre dig en pakke med tre par til blot 29 kr. De kan både fås i en 3-pak, der blander der tre farvevarianter af hvid, sort og grå eller i en 3-pak, der holder sig til én enkelt farve.

De fleste fodboldtosser arbejder sig jo i raskt tempo gennem tennissokker og det er næsten ikke til at følge med efterspørgslen. Derfor kunne en Barcelona 3-pak strømper være en god gave til enhver Barcelona-fan, der gerne vil støtte sit yndlingshold fra top til tå.

FC Barcelona hører til blandt den absolutte elite i europæisk topfodbold og kan prale af have én af verdens allerstørste fantilslutninger. Derfor er vi ikke i tvivl, en pakke med 3 par Barcelona-strømper vil være et absolut hit hos enhver. Derudover er det svært at stikke prisen, hvor du får 3 super cool par strømper til blot 29 kr.

Tennissokkerne kan fås i en række kombinationer, så du kan vælge den 3-par, der passer bedst til dig. Du kan købe en pakke med 1 par sorte, 1 par hvide og 1 par grå Barcelona-strømper lige her og de kan naturligvis også købes i pakker med blot én farve.

Du kan få en pakke med 3 par Barcelona-strømper i sort lige her - de koster kun 29 kr.

Du kan få en pakke med 3 par Barcelona-strømper i hvid lige her - de koster også kun 29 kr.

Du kan få en pakke med 3 par Barcelona-strømper i grå lige her - de er også til at erhverve for blot 29 kr.

Du skal naturligvis også have muligheden for at skeje dig helt ud, for du kan også købe en pakke med hele 9 par Barcelona-strømper. Dem finder du lige her, hvor du også finder de andre kombination af Barcelona strømpepakker - en pakke med 9 par koster kun 87 kr.

Vi vender tilbage i morgen kl. 10 med endnu en gaveidé til den fodboldglade, men indtil da vil vi da gerne høre, hvad du synes om dagens gaveidé? Skal du have et par Barcelona-strømper under træet i år? Eller har du noget helt andet på ønskelisten? Del din kommentar i boksen herunder.