White and clean | Mød de nye VM trøjer fra PUMA

22.03.2018

Skrevet af Zlatko

PUMA har lanceret en række nye landsholdstrøjer til bl.a. Uruguay, Serbien og mange andre lande. Landsholdstrøjerne skal bruges i venskabskampene og til VM i Rusland. Kig med og se de nye landsholdstrøjer.

VM i fodbold nærmer sig, og PUMA er ved at gøre deres landshold klar til slutrunden med nogle strålende hvide trøjer.

Lande som Schweiz, Uruguay, Senegal og Serbien kommer alle til at trække en hvid landsholdstrøje på, når de skal kæmpe om hædret til sommer. Der er ingen steder at skjule sig! Hele verdenen følger med, stadionlyset er tændt, og modstandernes blikke er låst fast. Det er endelig tid til, at lyse spillet op med stor stil. Senegal kommer til at spille i en ny hvid PUMA hjemmebanetrøje, imens Schweiz, Serbien og Uruguay vil bruge den som udebanetrøje.

Fortsættes nedenfor.

PUMA har lavet et trøje design, der er så simpelt, stilrent og vedvarende, og det falder lige i vores smag. Alle trøjer har fået unikke og centrale elementer som repræsenterer deres egen nation. Det er alt fra 9 blå streger i nakken på Uruguay trøjen, til det røde- og hvide nationale flag i kraven på den schweiziske trøje. Alle trøjer fejrer det elementære design for alle nationer, hvilket kan være alt fra logo, flag eller ikonografi.

Alle trøjer har inkorporeret PUMAs evoKNIT termoreguleringsteknologi, som hjælper med at holde kroppen åndbar. Derudover har trøjen også et cooling-system som giver den perfekte kropstemperatur på banen. Trøjens hvide design fremhæver de konstruerede kølefladder, og den sømløse konstruktion tager præstations-grænser til nye højder.

Vil du også støtte et af PUMAs VM-hold? Du kan allerede nu købe din Uruguay og Schweiz trøje. Dog skal du vente lidt endnu for Serbiens og Senegals trøjer.