Zlatan Ibrahimovic demonstrerede i går aftes, hvorfor han endnu betragtes som én af verdens absolut bedste angribere. Her indviede den svenske superstjerne Sveriges nye nationalstadium med intet mindre end 4 mål, hvor det både blev til fantastiske detaljer, frisparksmål og naturligvis det allerede legendariske saksesparksmål.

Det kan godt være, at fodbold blev opfundet af englænderne, men Zlatan Ibrahimovic gav det engelske landshold en fodboldlektion af de helt store, da Sverige indviede Friends Arena med at slå England 4-2 på fire mål af Zlatan. Indtil det 77. minut så det ellers ud til, at det nye nationalstadion ville få en kedelig debut, da England på daværende tidspunkt førte 1-2, men sådan skulle det ikke gå takket være manden i et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange.

De kom ellers rigtig godt fra start, vores svenske naboer, da Zlatan åbnede målscoringen efter blot 20 minutter, men mål fra Steven Caulker og Danny Welbeck placerede England i førersædet. Friends Arena var på vej mod en kedelig start på tilværelsen, men så var det godt, at Ibra ville det anderledes. Først et rigtig angribermål til at bringe balance i opgøret og så et mål direkte på frispark fra 35 meters afstand for at bringe Sverige foran. Hattricket var i hus, men når nu man var i hopla, kunne man jo lige så godt sætte trumf på.

Man sparker naturligvis bare et saksespark ind fra godt 35 meters afstand for at fuldende ydmygelsen af Joe Hart og resten af det engelske landshold. 4-2 blev det endelige resultat og vi kan ikke lade være med at sidde med en følelse af ærgrelse over, at nomineringerne til Puskas-prisen (årets mål, red.) blev offentliggjort inden Zlatans fantastisk mål. Men måske næste års bedste mål allerede er fundet? Vi tipper i alle fald på hatten for den karismatiske svensker.

Du kan matche Zlatan Ibrahimovics støvler med et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange lige her - kun 1529 kr.

Du kan også hylde den levende legende med en Sverige landsholdstrøje lige her - fra kun 199 kr.

Zlatan Ibrahimovic er og bliver en legende og det er ikke blot på grund af fantastisk talent og mål som det vi var vidner til i går aftes, men også på grund af hans fantastiske personlighed. Hvad kommer du bedste til at huske Mercurial-stjerne for i fremtiden? Er han blandt dine favoritspillere? Del din kommentar i boksen herunder.