FIFA 13 bliver i den nyeste opdatering kørt op til speed med de seneste farvevarianter, bolde og støvler og det er med til at etablere FIFA som værende ét af de klart mest realistiske fodboldspil på markedet. Så skynd dig at få downloadet den seneste opdatering, så Lionel Messi ikke skal trækkes med et par gamle Adidas F50 Adizero i dit spil.

De skarpe støvlespottere vil nok have bemærket, at de seneste års udgaver af FIFA ikke har fulgt trit med farveopdateringerne på støvler. Bevares, det ville også været et noget krævende job, men det fremstod en smule sjusket, at spillere som Gerrard, Van Persie og Xavi spillede i launch-farven af Adidas Adipower Predator i FIFA 12 på et tidspunkt, hvor Adidas Predator LZ var landet.

Det kunne dog godt se ud til, at FIFA 13 bliver en helt anderledes sag. For allerede nu, lidt en måned over spillets udgivelse, kommer de med den første opdatering, der blandt andet inkluderer nye farvevarianter til Pumas seneste udgivelser, men måske vigtigst af alt; den nye Adidas F50 Adizero. Det betyder, at du nu har muligheden for at påklæde Lionel Messi og de resterende Adidas-stjerner på helt korrekt vis og det bidrager altså i sidste ende til spillets autencitet.

I slutningen af oktober skiftede de største ligaer også den daværende kampbold ud med Nike Maxim HI-VIS som følge af dagslyset, der svinder ind. Det har man også været skarpe til at fange hos FIFA og du kan derfor følge verdens bedste ligaer trop at at skifte til Nike Maxim HI-VIS. Den trend synes vi rigtig godt om og vi håber inderligt af FIFA følger op på den linie ved at fortsætte med at opdatere støvler og farvevarianter løbende i det nye år.

Det kunne jo i sidste ende være med til at give os nogle sjove støvlespots som dette, da vi spottede Bastian Schweinsteiger i en udgave af Adidas Adipure 11Pro i en farvevariant, som på daværende ikke var offentliggjort og det er vi jo store fans af.

Du kan bestille dit eksemplar af FIFA 13 her og så har du det inden for 1-2 hverdage - kun 499 kr.

Vi håber at linien er lagt og at FIFA 13 fortsætter de gode takter med opdateringer, der inkluderer støvler og bolde, fremover. Det er endnu uvist om de hører vores bøn, men vi er sikre på, at vi ikke er de eneste, der har tænkt tanken. Hvad synes du? Bør FIFA fortsætte med disse slags opdateringer? Del din kommentar i boksen herunder.