Adidas har netop løftet sløret for en ny hjemmebanetrøje til de regerende Europa- og Verdensmestre fra Spanien, som de skal bruge i år 2013 med henblik på samme års Confederations Cup. Vi tager naturligvis et nærmere kig på den nye trøje, som Torres, Xavi, Iniesta og Villa snart kommer til at trække over hovedet.

Alt imens landshold verden over kæmper med at kvalificere sig til VM 2014 i Brasilien, får de spanske Europa- og Verdensmestre æren af at besøge den sydamerikanske værtsnation allerede i år 2013. Brasilien skal nemlig også, som traditionen foreskriver det, afholde Confederations Cup og de byder derfor de 6 vindere af forskellige FIFA-konfederationer op til dans. Indtil videre tæller gæstelisten Brasilien, Spanien, Japan, Mexico, Uruguay, Tahiti og Italien og slutteligt mangles der at findes en vinder af Africa Cup of Nations, der vil besætte den sidste plads.

Du kan allerede forudbestille Spaniens Hjemmebanetrøje 2013 her med en forventet levering i starten af december - fra kun 449 kr.

Ved en storstilet lancering kunne Adidas præsentere Spaniens nye hjemmebanetrøje for 2013 i samarbejde med nogle af de dygtigste freestyle-artister og fodboldstjerne fra det spanske land. Vi tager et kig på trøjen, som vi mistænker kunne få sin debut ved næste runde af venskabskampe for landshold, der tages hul på i denne uge, hvor Panama skal byde spanierne spids.

Der er sket én ting eller to på den nye Spanien Hjemmebanetrøje og det første er faktisk farven. Her har Adidas valgt en lidt lysere rød farve, der går bedre i spænd med tidligere trøjers klassiske farve, i modsætning til den noget mørkere hjemmebanetrøje, som Spanien brugte ved sommerens Europamesterskaber. Det gør, at den nye trøje nu skaber en endnu bedre symfoni med den solgule og mørkeblå farve, der ligeledes pryder trøjen.

Derudover får Spanien lov til at forsvare deres sejr ved Verdensmesterskabet i 2010 med et passende logo under Adidas-mærket på højre bryst. Det spanske fodboldlandshold har set uhyre stærke ud de seneste år og det kan være svært at forestille sig, hvem der skal sætte en kæp i hjulet for de vævre boldteknikere. Adidas har således taget inspiration fra deres kæmpe succes og det kommer især til udtryk omkring halspartiet.

Her udgør den solgule farve en dyb v-halsmarkering, der skal symbolisere en guldmedalje, der hænger om halsen. Vi synes, det er en fantastisk detalje, der virkelig giver trøjen karakter og hvor onde tunger måske vil vurdere, at det er en kende arrogant, så må det jo siges, at skulle nogen gøre det, så skulle det være Spanien.

Inspirationen til trøjen kommer ikke kun fra de forgangne års enorme succes, men også fra de forgange års trøjer. Siden år 2008 har trøjen ikke ændret sig enormt hver gang, men når man ser dem sammenlignet, så er udviklingen i den grad til at tage fat på, som David Villa elegant illustrer det herover. På billedet vil den skarpe støvlespotter nok også notere sig Barcelona-angriberens støvlevalg, da den godt kunne ligne den nye Adidas F50 Adizero blot i en anden farvevariant.

Du kan allerede forudbestille Spaniens Hjemmebanetrøje 2013 her med en forventet levering i starten af december - fra kun 449 kr.

Den nye hjemmebanetrøje kan allerede få debut på onsdag, men indtil da må vi nøjes med at nyde trøjen på billederne. Hvad siger du til det nye design til de spanske helte? Er der guld og succes i vente for Spanien? Og hvad tror du, David Villa har fået på fødderne? Del din kommentar med os i kommentarfeltet lige nedenunder.