Vi nærmer os December, julemåneden og det betyder naturligvis, at vi skal have gang i nogle tilbud. Vi kan ikke vente længere, så fra i dag af skyder vi juleudsalget igang. Vi har sat prisen ned på alverdens produkter; baselayer, fodboldstøvler, fodboldtrøjer og meget, meget mere. Tjek det ud her og på vores nye kampagneside.

Du gøre en masse julegaveindkøb allerede nu og så endda med store besparelser på et kæmpe udvalg af fodboldprodukter. For at gøre det nemt for dig, at danne dig et overblik over det alle de gode tilbud, så har vi lavet en helt ny og smart kampagneside, hvor du kan se alle produkterne og besparelserne.

Vi synes ikke, at julen skal koste mange penge, i hvert fald ikke hvis man er fodboldfan. Derfor har vi sat priserne ned med 25% på nogle af de mest populære fodboldtrøjer i vores sortiment. Du kan blandt andet få dig en Spanien Hjemmebanetrøje 12/13, skulle du ønske at vise din støtte til de forsvarende Europa- og Verdensmestre. Der også besparelser at hente på FC Barcelonas Udebanetrøje 12/13 samt Liverpools Udebanetrøje 12/13 og meget, meget mere, så uanset hvem du holder med, så kan du nok finde en trøje, der appellerer til dig.

Du kan også erhverve dig et par nye indendørssko eller fodboldstøvler og selv på de helt nye farvevarianter er der besparelser i vente. På den helt nye Nike T90 Laser IV ACC Rød/Sort/Neongrøn kan du eksempelvis spare 25% og sikre dig de samme støvler som blandt andre Wayne Rooney og Fernando Torres bruger eller du mere til Adidas, kan du nappe et par Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon med samme flotte besparelse. I de kolde vintermåneder er der også mange der trækker indendøre og så kunne et par Adidas F10 IN Sølv/Orange måske være et godt bud på en indendørssko - den kan du lige nu sparer 25% på.

Det kunne jo også være, at det er noget helt andet, du går og ønsker dig eller lige står og mangler. Det er der naturligvis også taget højde for og derfor kan du også spare 25% på alt fra træningstrøjer, til modetøj og løbesko. Det kunne også være, at der var et par Adidas Techfit Powerweb Tights på ønskelisten, eller måske et par Adidas F50 Pro Lite benskinner og de naturligvis også sat ned med 25%. Der er naturligvis også massere til målmændene og her kunne et godt bud være et par Sells Competion Wrap, som Manchester Uniteds Anders Lindegaard bruger.

Med andre ord, så er der nok at tage af og der er faktisk så meget, at der slet ikke er tid nok til at komme ind på det hele. Men for at gøre det lidt nemmere, at komme det store udvalg til livs, så har vi samlet det hele på en smart kampagneside, som du finder lige her. Så kig forbi og se om ikke der ventede et julegavekøb eller to.

Julen er ved at være på trapperne, men selvom der er lidt tid endnu, så skal det ikke holde os fra at tage hul på juleudsalget. Så du kan allerede nu få klaret nogle af juleindkøbene og ellers kan du jo gøre dig et par besparelser på en ny fodboldtrøje til samlingen eller det der ligner. Hvad skal du have? Og hvad ønsker du dig til jul? Lad os høre din kommentar i feltet herunder.