Champions League rullede endelig igen med spændende kampe, overraskelser og ikke mindst masser af mål i 4. spillerunde. Vi har her taget et kig på, hvilke støvler der har været involveret i flest scoringer - dog tæller selvmål ikke.

Igen i denne runde væltede målene ind rundt omkring på de europæiske stadions, og vi har haft øjnene på stilke for at holde trit med hvem der scorede, samt hvad de havde på fødderne da de gjorde det. Vi har nemlig gang i en støvle-topscorerliste, som kan supplere den mere gængse topscorerliste - som pt. føres af Cristiano Ronaldo med 5 mål.

Rundens mest scorende støvle blev Adizero, som med 15 mål på samvittigheden kravlede tæt på Mercurial Vapor i toppen. T90 Laser IV overtog fjerdepladsen fra CTR360 Maestri, som indtager femtepladsen på listen. Som nummer 3 ligger Predator LZ med i alt 24 scoringer - så der er ved at danne sig en udbrydergruppe i toppen af listen.

Fjerde runde gav masser af gode kampe og ikke mindst mål. Tirsdag aften var der igen gang i spændingen i Dødens Gruppe, Gruppe D, hvor City fik sikret en uafgjort 2-2 efter at have været bagud mod Ajax. Det ser meget svært ud for City, men de engelske mestre er nok ærgerlige over at de ikke fik tilkendt et straffespark i slutminutterne af kampen.

I gruppens anden kamp tog Real Madrid mod Dortmund, og her blev resultatet også 2-2 efter en hektisk afslutning, hvor Özil reddede Madrid fra et hjemmebanenederlag. Reus og Götze var flyvende, og Dortmund ligger rigtig lunt til i toppen af gruppen. I Milano spillede Milan og Malaga 1-1, og i Belgien tog Anderlecht mod Zenit og nappede en 1-0-sejr.

Onsdag aften tog Juventus mod FCN i Torino, og det blev til en ugæstfri optræden fra Den Gamle Dame - således mere eller mindre udspillede Juve de danske mestre med 4-0, og mon ikke bare FCN skal glemme den aften og komme videre? I samme gruppe var Shaktar Donetsk i London, hvor Oscar lavede et flot mål og Moses reddede de blå til sidst med sin scoring til 3-2.

I Gruppe F var Bayern i målhumør, og sørgede for sæsonens hidtil største pauseføring - der var scoret intet mindre end 5 mål i første havleg, og Bayern første 5-0. 5-0! Anden halvleg var til gengæld en langgaber set i forhold til første, og der blev kun scoret 2 gange til slutresultatet 6-1. Samtidig vandt Valencia 4-2 over BATE i rundens mest scorende gruppe.

Rundens store overraskelse stod Celtic for, der med en fantastisk tilskuerskare i ryggen bakkede deres hold forbilledligt op til en 2-1-sejr. Barca havde næsten 90 % af spillet, men Celtic endte med at vinde. I gruppens anden kamp slog Benfica Spartak Moskva med 2-0.

Gruppe H kørte også, og her måtte United for vi ved ikke hvilken gang kæmpe sig tilbage efter en scoring imod sig. Alan bragte Braga foran, men efter at have fået en pause fordi lyset gik på stadion kom United igen og fik scoret 3 gange til 3-1. Galatasaray var også udehold, og vandt ligeledes 3-1 mod Cluj.

Hvilke kampe fik du set, og hvilken scoring var i dine øjne den bedste i runden der gik? Del meget gerne dine tanker - og gæt på en vinder af støvleduellen for denne sæson - lige herunder i kommentarsporet.