Nok endnu en uge med Champions League-fodbold er overstået og der var både massere af mål, gamle farvevarianer, ikke-offentliggjorte støvler og gamle klassikere. Dem har vi naturligvis samlet for dig, så du kan vælge og vrage mellem dine favoritter. Kig med her.

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma Evospeed 1 Hvid/Rød/Blå Den argentinske frontløber gjorde sit for at rette op på skaderne i de engelske mestres opgør mod Ajax. På 20 minutter kom de hollandske mestre foran 2-0 og var det ikke for mål af Yaya Toure, der også spiller i Evospeed, og Agüero havde ydmygelsen total. Men den hurtige angriber fik scoret i launchfarven af Puma Evospeed 1, hvilket kom noget bag på os, da han ellers har fulgt trit med de nyeste modeller.

Theo Walcott (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den lynhurtige kantspiller går med drømme om at spille helt på toppen for Arsenal og han nægter at forlænge sin kontrakt indtil han bliver lovet en plads som angriber i fremtiden. Det vil Arsene Wenger imidlertid ikke gå med til, men hver gang Walcott kommer på banen er der mål i hans Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange og det var igen tilfældet mod Schalke 04. Hans kontrakt udløber til sommer - kan Arsenal undvære ham? Og hvem skulle han skifte til?

Kevin-Prince Boateng (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Som hans frisure manifesterer det, så er ghaneseren en herre, der godt kan lide at udtrykke sin personlighed. Derfor kommer det nok ikke som en overraskelse for mange, at han har valgt at pimpe sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange en lille smule. På sin venstre støvle har Milans nr. 10 skiftet snørrebåndet ud med et orange, der matcher accentfarverne på støvlerne. Et frækt lille touch, som lige giver hans look en smule kant... Ikke at han manglede det.

Colin Pascoe & Mike Marsh (Liverpool) - Warrior Skreamer Sort/Rød Trænerstaben hos The Reds fortsætter med at vise sig ufortrødent frem i et par støvler fra amerikanske Warrior, der også står for klubbens trøjer og træningstøj. Vores viden om støvlerne er fortsat sparsom, men på disse billede kan vi lure, at der står "Skreamer" på indersiden, hvilket muligvis er navnet. Vi undrer os stadig over, at Colin og Mark her ikke træner i en blackoutet udgave, da den jo ikke er blev offentliggjort nogen steder. Hvornår tror du vi kan forvente en lancering fra Warrior?

Vito Mannone (Arsenal) - Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort Den italienske målmand er så småt igang ved at arbejde sig igennem Nikes katalog af fodboldstøvler. Vi har set ham træne og spille i et par Nike CTR360 Maestri III, ligesom han på det seneste har prøvet kræfter med Nike T90 Laser IV, som hans skadede målmandskollega Wojciech Szczesny bruger. I kampen mod Schalke 04 trak Mannone så et par Nike Tiempo Legend IV frem fra gemmerne - mon han trækker i et par Vapor VIII til weekendens kamp?

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Onsdag aften skulle blive en aften vi sjældent glemmer, hvor FC Barcelona kunne prale af 89% boldbesiddelse og et vanvittigt overtag i chancer. Intet mindre måtte de tage slukørede fra Celtic med et 2-1-nederlag i bagagen. Bagud 2-0 skulle der naturligvis lidt Messi-magi til og i hans helt nye Adidas F50 Adizero's debutkamp reducerede argentineren. Efterhånden kan han jo ikke score uden at slå rekorder og det mål var heller ingen undtagelse: Messi er nu den spiller, der har scoret flest mål i Champions League på udebane.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 En mand, der har været meget fokus på i ugens løb, er herren her, der netop har løftet sløret for sin nye signaturstøvle; Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7. Den gav han debut til her i midtugen, da Real Madrid hjemme tog imod Borussia Dortmund. De forsvarende spanske mestre kom bagud af to omgange, men slap fra Bernabeu med uafgjort. Ronaldo ramte ikke topformen, men vi fik til gengæld set hans frække støvler i aktion og de gjorde til gengæld rigtig god figur.

Patrick Mtiliga (FC Nordsjælland) - Puma King Finale Hvid/Sort Den danske venstreback, der er røget i unåde på landsholdet, da han nægtede at spille mod Italien, leverede et meget klassisk støvlespot igår aftes. Han lader sig nemlig ikke gå på af hverken mixed knopsystemer, nymodens teknologi eller andet pjat, han skal nemlig bare have sig et par Puma King Finale med seks jernknopper. Det var dog ikke nok til at afværge et 4-0-nederlag, men intet desto mindre et super valg.

Oscar (Chelsea) - Adidas Predator LZ Custom Gul/Blå Det brasilianske stortalent er i en sådan grad ved at etablere sig som værende ét af de større tekniske vidundere på det blå London-mandskab. I en dramatisk 3-2-sejr over Shaktar Donetsk scorede Oscar et drøn af et mål, da han tog bolden ned med brystet og flugtede den i mål fra 35 meters afsteand. Det gjorde han i sine specialdesignede Adidas Predator LZ, som han noget overraskende ikke brugte i weekenden - mon ikke de får genvalg efter den scoring dog?

Claudio Pizarro (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Den tyske målmaskine rullede elegant henover franske Lille, der ikke havde mange chancer i en 6-1-magtdemonstration. Det var faktisk heller ikke mange chancer Pizzaro her, han skulle bruge, men intet desto mindre scorede han hattrick i sit par Adidas F50 Adizero. Det virkede i kampen til at Bayern egentlig bare skulle have bolden ind i feltet og så scorede de. Det cementerede også franske Lilles rolle i gruppen som absolut sidsteplads med 0 point og en målscore på 2-12. Av.

Yannick Bolasie (Crystal Palace) - Nike Mercurial Vapor I Sort/Hvid/Blå Vi har gemt lidt af det bedste til sidst, hvor vi i en Championship-kamp mellem Crystal Palace og Ipswich Town spottede en klassisker af kaliber. Vi skal faktisk helt tilbage til 2002 for at finde udgivelsesdatoen for denne støvle, men intet desto mindre holder den stadig, den dag i dag. Et par ligefrem legendariske Nike Mercurial Vapor I med SG-knopsystem fik lov til at blive luftet og vi må sige, at det er virkelig godt gået at holde sine støvler kørende i 10 år.

Champions League formår at overraske uge efter uge. Havde du forudset, at Lille ville stå med 0 point på nuværende tidspunkt? Eller at Barcelona ville tabe til Celtic? Eller at vi ville spotte et par Vapor I i The Championship? Okay, den sidste havde intet med CL at gøre, men hvad pokker. Hvad synes du om denne uges europæisk fodbold? Og denne uges midtugens støvlespots? Smid din kommentar i feltet herunder.