Vi har i dag budt velkommen til Cristiano Ronaldos helt eksklusive farvevariant af sine foretrukne fodboldstøvler; Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7. Den får debut om under en time og det er jo lige tids nok til, at du kan nå at forudbestille dit eksemplar.

Det er den fjerde støvle som Nike designer eksklusivt til den portugisiske verdensstjerne og man kan vist roligt sige, at den har udviklet sig meget siden den første Safari-model. Til Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 er man gået tilbage til et langt mere klassiske og elegant look, måske meget passende i henhold til hovedpersonens egen udvikling i fodboldverdenen.

Du kan allerede bestille dit par Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 lige her med gratis fragt på forudbestilling - kun 1529 kr.

Du kan også se hele udvalget her.

Det startede med vanvittige driblinger og soloaktioner for Cristiano Ronaldo, ligesom hans første signaturstøvle, Nike Mercurial Vapor Superfly II Safari, lagde fra land i et vanvittigt leopard-inspireret print, der indfangede essensen af spilleren. Hovedpersonen selv har udviklet sig og i dag er hans stil en helt anden. Elegant, klassisk og langt mere velovervejet, men stadig med den her drengede kant og eksplosivitet der kan sætte enhver forsvarsspiller i verden gedigent på plads. Er det ikke også, hvad den nye Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 afspejler?

Nike er gået væk fra et stort swoosh på ydersiden og et mindre swoosh på indersiden for at skabe noget helt unikt på Ronaldos støvler. De har i stedet sat et stort swoosh på ydersiden såvel som på ydersiden af støvlen og rykket det en smule længere tilbage. Det får støvlen til at se enormt klassisk ud og sammen med de pinke og blå farver er det en god kombination af det professionelle og lidt mere drengede og vilde - akkurat som det samspil ses i Cristiano Ronaldos egen personlighed.

I en guld accentfarve troner CR7's nye "Love to Win, Hate to Lose"-logo på hælen. Hjertet der overlapper krydset skal symbolisere Ronaldos kærlighed til succes og sejr, hvor krydset står for det godt modsatte. Det indebrændte had han har til nederlag og fiasko. I aften venter der ham en stor opgave, når han og Real Madrid igen krydser klinger med Borussia Dortmund, hvor kun en sejr tæller.

Det er ved at være en vanesag, at Nike ændrer overdelen på deres Vapor VIII-modeller og det er naturligvis også tilfældet denne gang. Det er nemlig den samme overdel, som man brugte på Vapor VIII Clash og Vapor VIII Mørkegrøn/Neon, der havde den her lækre læderagtige coating. Derudover er den lækre Teijin-mikrofiberovel blevet tilført den nye ACC-teknologi (All Conditions Control), der forbedrer greb og touch på bolden i vådt føre.

Cristiano Ronaldos personlighed på og udenfor banen kommer for alvor til udtryk i farvesammensætning på Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7. Den sorte basisfarve, der udgør størstedelen, repræsenterer det professionelle og elegante aspekt, hvor den friske blå og den levende pink farve står godt som parallel til det drenge og vilde aspekt til CR7 og hans spillestil.

På undersiden af støvlen er det den samme glasfibersål vi kender fra de tidligere farvevarianter og den er ligeledes blevet beklædt i det nye, revolutionerende knopsystem. Med blot to knopper på hælen var der grund til skepticisme, men det har for alvor bevist sig som værende uhyre effektivt. Færre knopper gør, at du møder mindre modstand når du skal træde ned i jorden og du får derfor mest ud af dine kræftanstrengelser, når du skal accelerere.

Du kan allerede bestille dit par Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 lige her med gratis fragt og forventet levering i starten af december - kun 1529 kr.

Kl. 20.45 går Cristiano Ronaldo på banen med ét mål for øje; sejr og intet andet gælder mod Borussia Dortmund i Champions League. Det mål skal han opnå i sine nye Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7. Hvad synes du om dem? Tror du, der er mål i dem i aften? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.