For blot et par timer siden kunne vi løfte sløret for Cristiano Ronaldos nye signaturstøvle; Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7. Den får allerede debut i aften, når Ronaldo og Real Madrid skal forsøge at tage hævn over Borussia Dortmund i Champions League, men indtil da kan du jo lige nyde vores lækre billeder.

Det er den fjerde støvle som Nike designer eksklusivt til den portugisiske verdensstjerne og man kan vidst roligt sige, at den har udviklet sig meget siden den første Safari-model. Til Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 er man gået tilbage til et langt mere klassiske og elegant look, måske meget passende i henhold til hovedpersonens egen udvikling i fodboldverdenen.

Du kan allerede nu bestille dit eget eksemplar af støvlen, og så giver vi gratis fragt. Find den lige her.

Du kan også se hele udvalget her.

Det startede med vanvittige driblinger og soloaktioner for Cristiano Ronaldo, ligesom hans første signaturstøvle, Nike Mercurial Vapor Superfly II Safari, lagde fra land i et vanvittigt leopard-inspireret print, der indfangede essensen af spilleren. Hovedpersonen selv har udviklet sig og i dag er hans stil en helt anden. Elegant, klassisk og langt mere velovervejet, men stadig med den her drengede kant og eksplosivitet der kan sætte enhver forsvarsspiller i verden gedigent på plads. Er det ikke også, hvad den nye Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 afspejler?

Til forskel for de almindelige Vapor VIII-modeller i kollektionen, er der på indersiden såvel som på ydersiden gjort plads til et stort Nike-swoosh. Det tilfører støvlen et enormt klassisk look og når det ses i samspil med den iøjenfaldende pink ydersål og den friske blå farve, der omkranser støvlen, er det svært ikke at lade sig forelske.

På hælen er der blevet plads til Cristiano Ronaldos nydesignede "Love to Win, Hate to Lose"-logo, der består af et hjerte og et kryds, der overlapper hinanden. Hjertet reprænsenterer CR7's kærlighed til succes og sejr mens krydset symboliserer det godt modsatte; hans had til nederlag og fiasko. Meget passende er det udført i en diskret guld farve, da det er det eneste der gælder, når portugiseren går på banen.

Overdelen er den samme som Nike brugte på Vapor VIII Clash Hvid/Rød og Vapor VIII Mørkegrøn/Neon. Det er en smidig og lækker Teijin-mikrofiberoverdel, der er blevet behandlet på en sådan måde, at det efterligner læder. Den eneste ændring er, at Nikes ACC-teknologi (All Conditions Control) er blevet tilført overdelsmaterialet i produktionsprocessen, der gør at dit touch og greb i bolden i våde vejrforhold forbedres.

Den sorte, klassiske farve, der udgør størstedelen af støvlen, brydes af en skarp blå farve, der fader ned i den skarpe, pink ydersål. Til trods for sit noget anderledes udseende, så er det faktisk den samme sål som på de andre Nike Mercurial Vapor VIII-modeller. Det er blot med til at indfange essensen af Cristiano Ronaldo, der til trods for at være en fodboldspiller som så mange andre, slet ikke kan sammenlignes med nogen.

Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 kommer naturligvis med det eksplosive SG Pro-knopsystem, som Cristiano Ronaldo selv foretrækker. En blanding af FG- og SG-knopper giver et uforligneligt greb i banen, der leverer den eksplosive fart, portugiseren er så kendt for. Det er den første Mercurial-model nogensinde, der kommer med det eftertragtede SG Pro-knopsystem, som Ronaldo især har foretrukket i mange år og når du har prøvet det, er du heller ikke i tvivl; det er der for alvor speed i.

Du kan allerede nu bestille dit eget eksemplar af støvlen, og så giver vi gratis fragt. Find den lige her.

Du kan også se hele udvalget her.

Kl. 20.45 går Cristiano Ronaldo på banen med ét mål for øje; sejr og intet andet gælder mod Borussia Dortmund i Champions League. Det mål skal han opnå i sine nye Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7. Hvad synes du om dem? Tror du, der er mål i dem i aften? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.