Fremtidens trænere! CR7 og Zlatan i år 2035

16.10.2015

Skrevet af Mathias

For et par dage siden tog vi et kig på de bedste spillere i verden, som sidenhen er blevet trænere. Det er meget almindeligt for spillere at gøre og derfor har Top Eleven lavet en serie billeder af forrige og nuværende stjerner, som snildt kunne gå hen og ende med at blive trænere. Spark din weekend i gang med de sjove billeder her.

Billederne er rigtig godt lavet og faktisk heller ikke helt utænkelige. Altså Thierry Henry til Arsenal? Kunne ske og han har da også været forudset til den rolle før. Sergio Ramos er Mr. Real Madrid, så ja, hvorfor ikke? Jeg ville dog være overrasket hvis Totti er træner for Roma i 2035, fordi der spiller han der nok stadig.

Den bedste er dog stadig Zlatan, han ville være perfekt! Ingen ville nogensinde turde sige ham imod og han kan da om noget inspirere folk. KOM SÅ AJAX, DET SKAL SKE!

Billederne har vi takket være topeleven.com og vi håber de kommer med flere, fordi det gav i hvert fald os et smil på læben. Lige på falderebet har vi sørget for vores egen version af Javier Zanetti og hvordan han kommer til at se ud i 2035, når han er 62 og træner for Inter.