I går skabte Ronaldo opmærksomhed ved at træne i et par sorte støvler under Reals søndagstræning, og i dag er hypen steget til nye højder - Cristiano er nemlig igen at finde et et par Sort/Blå/Pink Mercurial-støvler med et kæmpestort Nike-swoosh til træning - og vi ser lidt nærmere på, hvad det kan være Ronaldo spiller i.

Da Vapor VIII ACC Turkis/Orange kom på markedet, var Ronaldo som Mercurial-støvlens frontfigur naturligvis ikke sen til at skifte over i støvlen - men nu er portugiseren faktisk at spotte i en anden farve end sin sædvanlige turkise Vapor.

Ronaldo trænede nemlig både søndag og mandag i en sort støvle med blå, pink og hvide accentfarver - og rygterne er naturligvis begyndt at svirre voldsomt om en ny farve eller model i Mercurial-serien. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at der ER tale om at Ronaldo spiller i en Mercurial, da navnet pænt pryder hælen på Ronaldos støvle.

Selve støvlen ligner meget en Vapor VIII af facon og på knopsystemet, men selve designet med placeringen af Nike-logoer er noget vi ikke har set før på de tidligere udgaver af Vapor VIII. De to store hvide logoer, der er symmetriske på yder- og inderside træder flot frem på den sorte baggrund. Sidste gang Ronaldo spillede i en ekstraordinært designet fodboldstøvle var for ca. et år siden, hvor hans 3. Safari-model blev introduceret og skabte enormt delte meninger. Er der en ny Safari på vej?

Der er ikke nogen tvivl om, at noget er i gære, og vi kan meget snart løfte sløret for, hvad det er Ronaldo spiller med. Hold derfor stærkt øje med Unisport.dk samt vores Facebook-side i den nærmeste fremtid, hvor vi holder dig opdateret på Ronaldos støvler.

Nu hvor du har set nogle close-up billeder af Ronaldos støvlevalg til dagens og søndagens træning, hvad synes du så om designet? Er det fedt med de store Nike-logoer på siden af støvlen, eller bliver det for meget med de klare farver? Del meget gerne din mening med os herunder.