Vi fejrer som altid fredagens fornemme ankomst med et super tilbud til at runde en hård arbejdsuge af. I dag drømmer vi os til varmere luftlag og bevæger os sydpå. Mere specifik skal vi til Italien, Serie A og storklubben AC Milan. Fra nu og resten af fredagen kan du nemlig spare 40%, på AC Milans hjemmebanetrøje, shorts og strømper.

Den italienske storklub har i år måtte tage afsked med en række af klubbens største stjerner herunder Zlatan Ibrahimovic, Nesta, Inzaghi og Thiago Silva. De har dog ikke været sene til at hente kompetente erstatninger ind; Bojan Krkic og Riccardo Montolivo er stødt til Kevin-Prince Boateng, Robinho og resten af holdet og de skal nu føre klubben tilbage til toppen af Serie A.

Vi har derfor sat prisen ned med 40% på AC Milans hjemmebanesæt, så det står dig frit for om du blot skal have et par strømper, et par shorts, en trøje eller om du er til hele sættet - uanset hvad sparer du 40%. Det kan du kun til midnat i aften, så det er om at slå til, inden det er for sent. Du kan finde dit AC Milan-sæt lige her - du sparer 40%, uanset om du skal bruge et voksen- eller børnesæt.

Du kan altså gøre dig et kup på en hjemmebanetrøje eller måske endda et helt sæt resten af dagen, hvis du ellers vil vise din støtte til ét af Italiens allerstørste hold. Dermed er det nu du skal slå til, hvis du vil sikre dig en ultraelegant trøje fra Adidas med 40% besparelse.

Du kan finde alt i vores AC Milan-kategori lige her, hvor der til midnat i aften er 40% besparelse at hente på det nyt hjemmebanesæt fra Adidas.

I den kommende uge tager AC Milan imod Malaga på San Siro i Champions League, hvor intet andet end en sejr tæller. De får brug for al den støtte de kan få og det kan du være med til at give dem med et nye hjemmebanesæt - og så endda med besparelse. Kunne det friste? Lad os endelig høre hvad du mener om denne uges fredagstilbud i kommentarfeltet herunder.