Stem på Unisport.dk til Brugernes Favorit 2018!

15.03.2018

Skrevet af Claus

Igen i år går Unisport.dk benhårdt efter at vinde FDIH's "Brugernes Favorit" prisen og til det håber vi meget at DU vil hjælpe os.

Sidste år var vi stolte over, at vi for 3. gang i Unisports historie kunne tage trofæet og titlen som FDIH "Brugernes Favorit" med hjem. Denne pris betyder nemlig ekstra meget for os, da vinderen er valgt af jer derude som alle elsker at være en del af Unisport.

Ligesom Messi og Ronaldo, så går vi altid efter at være de bedste. Disse priser giver os blod på tanden, og vi vil endnu en gang, være Danmarks mestre i god service! For at kunne gentage bedriften fra sidste år har vi dog endnu engang brug for jeres fantastiske hjælp.

Så hvis du har #Unisportlife i blodet og fortsat synes, at vi er din yndlings webshop i Danmark, så ville vi sætte kæmpe stor pris på at du ville give os din stemme i afstemningen. Det kan du gøre ved at følge de simple trin beskrevet nedenfor. Det tager kun ganske få øjeblikke og FDIH sender dig ingen mails efterfølgende.

1. Klik her for at komme til afstemingen

2. Skriv Unisport.dk i det øverste felt og din email i det næste. Herefter krydser du af i feltet "Jeg er ikke en robot" og trykker "Stem".

3. Din stemme er hermed registreret!

Man kan kun stemme én gang pr. email adresse, men hvis du synes vi fortjener mere end det, så bed gerne dine venner, mor, far eller holdkammerater gøre det samme.

Vi takker på forhånd for din stemme og håber at vi endnu engang kan kalde os for "Brugernes Favorit"!