Nike har løftet sløret for deres nye kollektion af Hyperwarm Shield base layer, som gør dig klar til det våde og kolde efterårsvejr. Rooney, Iniesta og Neymar er trukket i det lækre, tætsiddende tøj til et par fotos - se dem her og bliv klar til det råkolde vejr.

Nike Pro Combat Hyperwarm holder kroppen tempereret i det rå efterårs- og vintervejr, og med en god åndbarhed, vandafvisende belægning og et kompressionsydende fit sørges der for, at der er fuld fokus på spillet på banen uanset vejrforhold.

Med deres nye base layer-serie giver Nike de bedste forudsætninger for at holde varmen og forblive tør selv når vejret viser sig fra sin værste side. Det kommer både Rooney, Neymar og Iniesta til at nyde godt af, når de skal spille kampe over vinteren - måske mest Rooney, der spiller i det kolde Nordengland.

Nikes Hyperwarm base layer trøje er lavet til at være spillerens bedste ven, og holder takket være Nike DRI-FIT materialet din krop tør, da al sved og fugt transporteres væk. Samtidig er trøjen udstyret med Nikes Shield-teknologi, som sørger for at holde det nederste af ærmerne tørre takket være en vandafvisende belægning.

Med Hyperwarm tager Nike for alvor kampen op mod det våde element. Vi har allerede set Nikes ACC-teknologi, som giver samme greb i bolden i våde og tørre forhold, og stregerne er for alvor kridtet op til at give maksimal fokus på ydelse og mindre på at man fryser eller at bolden er glat.

Du kan se hele vores kollektion af Nike Hyperwarm base layer lige her.

Har du prøvet noget af Nikes base layer, og hvad siger du til hele Nikes kamp mod de udfordringer, der kommer til efteråret? Del meget gerne dine tanker om base layer, ACC og Nike Maxim HI-VIS med os i boksen herunder.