Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af oktober måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev August Sander Weiss, der anmeldte én af markedets mest populære støvler lige nu, Nike Mercurial Vapor VIII. Det gjorde han på sin ferie i Kroatien og her kom han rundt om støvlens boldkontrol, dens skudegenskaber og naturligvis også støvlens komfort. Det gjorde han på fornem vis og rundede hver kategori af med en god pointgivning.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker August et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af november måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af december – hvem ved?

Du kan se eller gense Augusts video lige herover og så kan du jo se, om du er enig i hans anmeldelse af Nike Mercurial Vapor VIII. Har du selv prøvet støvlen? Har du måske endda anmeldt den? Lad os endelig høre din mening i kommentarfeltet herunder og så glem ikke at ønske August et stort tillykke i samme ombæring.