Unisport x Vallensbæk IF

09.03.2018

Skrevet af Zlatko

Unisport kan nu introducere en ny samarbejdsklub, og det er i form af klubben Vallensbæk IF. Unisport, Vallensbæk IF og adidas har indgået et længerevarende samarbejde, som du kan læse meget mere om lige her!

Vi, os hos Unisport, er stolte over at kunne byde Vallensbæk Idrætsforening af 1939 Fodbold, eller bare Vallensbæk IF, velkommen som en af vores samarbejdsklubber. Er du spiller eller en del af Vallensbæk IF, så kan du købe alt dit Vallensbæk IF tøj, som du skal bruge lige her hos os. Vil du gerne vide mere om Vallensbæk IF, så læs mere lige her.

Til dagligt slår klubben sine rødder i Serie 2, og er pt. med i kampen om oprykning til Serie 1. Klubben oplever en flot medlemsfremgang trods den nuværende størrelse, og kan tilbyde attraktive omgivelser og faciliteter. De har den rette blanding af dygtige og kompetente trænere, og fungerer pt. som en breddeklub, hvor det skal svære sjovt, lærerende og hvor fundamentet for kammeratskaber bliver skabt og udviklet.

Derudover så tilbyder de også et semi-elite miljø til deres ungdomshold, og samtidig indgår klubben i DBUs nye top-center samarbejde. Dette vil sikre, at drenge-årgangene i de udvalgte klubber får ekstra træning som supplement til deres normale træning i klubben. Dette skal kunne give en bedre spillerudvikling, og samtidig bevare det kammaratskab de har fået igennem fodbolden.

Er du en del af Vallensbæk IF, så skal du tage et kig på det store udvalg af tøj, som er en del af samarbejdet mellem Vallensbæk IF og Unisport.

Vil du også gerne være samarbejdspartner med Unisport? Så læs mere lige her.

Ellers kan du kontakte vores Team Sport afdeling på: teamsport@unisport.dk eller på telefon nr.: 3325 0803