Nike Free Hypervenom II - en gennemført kombination af fodbold og mode

17.10.2015

Skrevet af Jonathan

Da jeg første gang så Nikes Free Hypervenom II var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg skulle have dem. Nu er jeg kommet i et dilemma; for siden har Nike sendt adskillige farvevarianter på gaden og de er alle sammen vanvittige! I. Simply. Must. Have!

En ting er at Nikes Free Hypervenom II ser utrolig sprøde ud. Men at de så også er guf for fødderne, gør jo kun det hele mere uimodståeligt. Free Hypervenom er en af Nikes mest gennemførte kombinationer af elementer fra flere verdener. Med en overdel af Nike Skin, en silhuet fra Nike Chukka og sålen fra Nikes Free løbesko, er det jo nærmest umuligt at træde forkert med denne sneaker.

Du kan finde de svedige Nike Free Hypervenom II lige her.

Free Hypervenom er resultatet af Nikes seneste tiltag, som har været særligt fokuseret på at sammenbringe sport og fashion. Nike FC er nok det bedste eksempel på denne udvikling. To af disse Free Hypervenom bærer da også på inspiration fra Nike FC kollektionen med det velkendte dyreprint, der har inspireret de seneste designs.

Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg er en sucker for Nikes produkter, men de her Free Hypervenom skal man vel ikke være Nike supporter for at kunne lide, eller hvad?