PUMA lancerer en ny colourway | En modig og flot colourway lavet til Future-støvlen!

08.03.2018

Skrevet af Zlatko

Det tog ikke lang tid før PUMA Future-støvlen fik en ny colourway, og PUMA har været meget stabile indtil videre, hvor de ofte har givet os noget nyt og flot. Denne colourway er muligvis den bedste hidtil! Mine damer og herrer, byd den nye PUMA Future Texture Pack velkommen!

PUMA bliver ved med at overaske med lancering efter lancering. Først fik vi en helt ny støvle med nogle lækre teknologier. Så lavede de en ny colourway, som var lavet lige efter Griezmanns smag. Og nu lancerer de en safari-inspireret colourway. Denne colourway kan muligt være den bedste som PUMA har for tiden. Prøv at forestille dig Griezmann, Marco Reus og Balotelli løbe rundt i disse støvler, og bare lege rundt med forsvaret uden at give dem en chance... Jeg krydser i hvertfald fingrene!

Du får stadig de fede egenskaber og teknologier som de tidligere støvler. Det betyder, at det kun er støvlens farve, som er ændret. Du får stadig den ergonomiske sok, som forøger din opmærksomhed med den sømløse fornemmelse. Når din opmærksomhed forøges, så forbedres din interaktion med bolden, hvilket gør det muligt for dig at dominere på banen.

Den nye Texture Pack har stadig det revolutionerende NETFIT technology. Dette gør det muligt for dig at snøre din støvler, som du har lyst. Dette giver dig et mere personlig pasform, og du kan personalisere snørebåndene, lige som du har lyst. Har du en smal fod, så kan du snøre dine støvler, så de får en smal pasform. Og hvis du har en bred fod, så kan du snøre, så du får en bred pasform. Det hele lyder rigtigt godt, ikke? Men du kan faktisk også snøre Future-støvlerne, så du får en pasform egnet til enten fart, kontrol og meget andet... Mulighederne er uendelige, så snør dit par efter din egen stil!

Kan du hellere ikke stoppe med at kigge på støvlerne? Det forstår jeg! Så kan du købe dine nye PUMA Future Texture Pack-støvler her!