Nike har netop præsenteret deres nye Nike Maxim HI-VIS kampbold, der for en stund tager over i verdens tre bedste ligaer; den engelske, spanske og italienske. Den er intet mindre end et teknologisk vidunder og kommer til at ruste verdens bedste fodboldspillere til de forhold, der venter dem i efterårs- og vintersæsonen, der lurer lige om hjørnet.

I verdens bedste ligaer betyder hurtighed, intensitet og præcision alt og kan være med til at afgøre, om kampen bliver en sejr eller et nederlag. Alt imens dagene bliver kortere og vi får mindre at se til dagslyset, så er udstyret nødt til at tilpasse sig forholdende. Derfor er Nike Maxim HI-VIS designet i gule og lilla nuancer, så den er nem at spotte, når forholdende ikke er optimale.

I La Liga står den nye bold overfor sin debut og det bliver spændende at se, om Messi, Ronaldo & co. får sat den nye Maxim i mål. Hvis du er helt vild med den spanske udgave, så kan du bestille din Nike Maxim HI-VIS La Liga her - kun 899 kr.

Nike Maxim HI-VIS er nemlig designet med den smarte RaDaR-teknologi, der står for "Rapid Decision and Response", hvilket er et teknologisk testet design, der forbedrer den visuelle performance. RaDaR-teknologien giver spillerne muligheden for at udnytte hvert et sekund på banen, så de hurtigt kan slå den rigtig aflevering og afslutte på det helt rigtige tidspunkt.

Fodboldspillere på alle niveauer afhænger af, at bolden gør hvad de gerne vil have og det er netop hvad Nike Maxim HI-VIS leverer. Maxim opbygget af fem lag, som hver især sørger for at give optimale førstegangsberøringer, konsistent kraftfordeling og et præcist og kraftfuldt svæv i luften. Boldens yderste lag har Nike lavet af nitrogenudvidet skum, som sikrer, at bolden holder sin form og hjælper på holdbarheden. Denne avancerede bearbejdningsprocess sikrer en bold, som har nogle helt unikke spillekvaliteter.

Der bliver også givet debut til den italienske udgave, hvor Cavani, Pirlo, Totti og resten af de store profiler skal prøve at give den nye bold en målrig start på tilværelsen. Skal du have dig sådan en, så kan du bestille Nike Maxim HI-VIS Serie A lige her - kun 899 kr.

Ydersiden af Maxim er lavet med små udhulninger, som sikrer et mere stabilt og hurtigt svæv i luften på samme måde som en golfbold. Maxims indre er lavet af en carbon-latex blære, som sikrer bolden maksimal responsivitet og stabilitet. Du får en bold, som gør, hvad du beder den om. For at sikre at den bliver ved med det, så har man håndsyet den inderste skal af bolden, så dens holdbarhed forbedres.

Nike Maxim HI-VIS Premier League får debut her i weekenden, hvor den får en ilddåb af kaliber. Blandt andet skal storkampe som Chelsea vs. Manchester United og Everton vs. Liverpool afvikles, så scenen er sat til en målrig debut. Hvis Premier League-bolden er den du synes bedst om, så kan du bestille den lige her - kun 899 kr.

Vi har svært ved at slå os fast på en favorit, for vi synes faktisk, at de hver især har derse charme. Men måske du kan hjælpe os - hvilken er din favorit? Den klassiske? Premier League? Serie A? Eller La Liga? Lad os endelig høre, hvad du synes i kommentarfeltet herunder.

Du kan stadig være med til at støtte os i kampen mod brystkræft. Det kan du gøre på følgende link eller ved at sende en SMS med teksten "KC 2673" til 1277 - det koster 50 kr.