Unisport.dk støtter Knæk Cancer-kampagnen. Hver tredje dansker bliver ramt af kræft, og selvom flertallet overlever er der desværre stadig mange, som taber kampen mod sygdommen. Kræftsygdommen rammer også i fodboldens verden, hvor flere af de store mærker er gået aktivt ind i kampen. Vi har tilmeldt os selv som indsamlere med en donation på 5000 kr., men nu har vi brug for din hjælp.

Vi kan nemlig ikke knække cancer alene og derfor har vi brug for al den hjælp vi kan få. Sygdommen er nemlig blevet en kedelig realitet i fodboldens verden, hvor vi senest har måtte tage afsked med det spanske stortalent, Miki Roque, der tabte kampen til kræft i den beskedne alder af bare 23 år. Det skal forskningen have sat en stopper for og du kan derfor give dig bidrag her, hvor hver en krone tæller.

Du kan også donere 50 kr. til Knæk Cancer ved at gribe fat i din mobiltelefon og sende en SMS med teksten "KC 2673" til 1277.

For at sætte yderligere fokus på kampen mod kræftsygdommen, har man i fodboldens verden udstyret topatleter med udstyr i de velkendte pink farver. Freddy Montero, Chris Pontius, Darlington Nagbe, Teal Bunbury har alle designet sig et helt unikt par fodboldstøvler fra Adidas, der hver især sætter fokus på det gode formål.

Vil du også gerne bidrage? Så klik dig ind her og støt op om Knæk Cancer.

De tyske sportsgiganter fra Puma har haft enormt medvind de seneste år og de har derfor også dedikeret meget til kampen kom kræftsygdommen. Derfor har man i samarbejde med professionelle fodboldspillere, skuespillere og mange andre arrangeret velgørende arrangementer med Knæk Cancer og fodbold i fokus. Ovenover ses den amerikanske skuespiller Jessica Stroup, der for tiden er aktuel i biograffilmen "Ted", snørre sine pink Puma Evospeed 1 - god stil.

Puma har nemlig designet en, næsten, helt Pink Puma Evospeed 1 for netop at sætte fokus på kampen mod kræft og som billederne viser, ja så er de ikke til at undgå på banen. Det gode budskab skinner igennem og det er netop hvad formålet er; at få budskabet frem og skabt så meget opmærksomhed, at vi sammen kan knække cancer. Dit bidrag kan gøre en stor forskel, så tøv ikke med at hjælpe her.

Du kan også donere 50 kr. ved at sende en SMS med teksten "KC 2673" til 1277.

Unisport har allerede doneret 5000 kr. til Knæk Cancer og vi er stolte over, at så mange andre i vores branche støtter aktivt op om det gode formål. Hvad siger du for eksempel til de pink Puma Evospeed 1? Eller de unikke Adidas-støvler? Og har du måske endda givet et bidrag? Lad os i alle fald gerne høre om det i kommentarfeltet herunder.