Vi har for tiden en række enormt gode tilbud på de nye, smarte Nike Harlequin spillertrøjer, som foruden et splinternyt design er i en kvalitetsklasse for sig. Dem kan du erhverve dig i alle slags farver til en super pris, så mon ikke også der er en, der passede til dit holds farver? Se alle Nike Harlequin spillertrøjerne.

Vi går altid med en masse fantastiske tilbud i støbeskeen og nu er vi klar med endnu et. Nu kan du nemlig gøre dig store besparelser på de lækre Nike Harlequin spillertrøjer. Vi har sat hele udvalget ned med 40% og det er altså uanset hvilken farve du er mest til. Det har vi gjort på både de kortærmede og langærmede trøjer, så du har muligheden for at vælge den, du synes bedst om.

Trøjerne er mere end blot en moderigtig tilføjelse til din træningsgarderobe, de er nemlig også blandt de mest imponerende af sin slags rent teknologisk. Det er de på baggrund af den ganske unikke produktionsproces, som de gennemgår - hver trøje starter nemlig som godt og vel 13 plastic genbrugsflasker. De 13 genbrugsflasker bruges til at fremstille polyester og det gør man for at skåne miljøet. Faktisk har Nike siden 2010 brugt over 115 millioner genbrugsflasker, så det er en virksomhed, der har miljøet med i tankerne.

Det gør Harlequin-trøjerne til Nikes mest miljøvenlige trøjer nogensinde, da den førnævnte produktion af polyester kræver 30% mindre energi end det gør, når man producerer polyester på traditionel vis. Det betyder imidlertid ikke, at Nike er gået på kompromis med kvaliteten, for den er om noget højere end den nogensinde har været.

Harlequin-spillertrøjerne er nemlig udstyret med Nikes Dri-Fit-teknologi, der transporterer sved og fugt væk fra kroppen når du dyrker motion. Det gør dem enormt behagelige at have på til træning, kamp og i hverdagen så går du og mangler lidt variation til din sporty garderobe, så kan du nu gøre dig et rigtigt kup. Trøjerne, de er sat ned med hele 40% og priserne starter helt nede på 149 kr.

Du kan også gøre trøjen til helt din egen ved at tilføje personligt tryk på ryggen. Det koster kun 150 kr. og så har du en helt eminent og unik spillertrøje, med dit eget navn ryggen. Så slå til her hvis du gerne vil spare hele 40% på en toplækker og splinterny Nike Harlequin-spillertrøje.

Vi kan godt lide at forkæle vores brugere og derfor skal du naturligvis have muligheden for at klæde dig ordentlig på til efterårets og vinterens træningspas. Farvevarianter er der nok af, så mon ikke også du kan finde en eller flere, der falder i din smag? Hvilken af trøjerne er din favorit?