I torsdag og fredags løb Unisport Keeper Camp af stablen i Århus, og 70 ungå, motiverede målmænd var samlet for at lære af én af de allerbedste; Lars Høgh og hans dygtige hold af målmandstrænere. Det blev to dage med masser af sved på panden og feberredninger i hobetal.

Vores vision i Unisport er at skabe gode fodboldoplevelser og give de bedst mulige præmisser for at nyde det smukke spil så meget som muligt. Unisport Keeper Camp 2012 blev skabt med ønsket om målmandstræning på eliteniveau, og med en engageret Lars Høgh i spidsen var alle forudsætninger for nogle gode dage på plads.

Med var 70 motiverede, unge målmænd, som trodsede regnen og mødte forventningsfulde op torsdag morgen. De kom hurtigt i gang med træningen, som er sammensat efter Lars Høghs principper og faktisk er der er den samme, som landsholdets målmænd træner efter.

Det var et par rigtigt gode dage, hvor de mange målmænd både lærte gribe- og faldteknik, placering i målet samt distribution med fokus på udspark. De unge målmænd lærte flere forskellige varianter af udspark, blandt andet det sydamerikanske udspark hvor benet nærmest er vandret. Til campen var også en boldkanon fra Ball Training Machine, som kunne sætte målmændene på prøver på stregen.

Som en lille overraskelse kiggede Superliga-målmand og Randers-profil David Ousted forbi, gav en masse autografer og et par insidertips, og var en god inspiration for de mange deltagere på campen. I de indlagte pauser var der også mulighed for at nappe en kamp eller to i FIFA 13, og stemningen var rigtig god. På sidelinjen stod der trods regnen forældre og søskende og kiggede med, hvilket også skabte en god atmosfære for deltagerne.

Hele Unisport vil gerne sige en stor tak til Aarhus Fremad, Balltrainingmachine.com, Sells Goalkeeper Products samt naturligvis det dygtige og engagerede trænerteam og assisstenter - og ikke mindst de mange deltagende målmænd, som alle var med til at gøre det et par uforglemmelige dage. Tak for en god Unisport Keeper Camp, som vi håber at kunne gentage i fremtiden.

På Keeper Campen blev der også sat nogle målmandshandsker på højkant, og for at være med i den, skal du tagge dig på dit profilbillede på Unisport Keeper Camps Facebook-side. Kan du ikke finde dit billede, kan du tagge dig på det store gruppebillede - så trækker vi en vinder på torsdag d. 25/10 kl. 12.00. På siden kan du også finde billeder samt seneste nyt fra Unisport Keeper Camp - og vi hører også meget gerne om dine oplevelser på siden.

Var du med til Unisport Keeper Camp i enten København eller Århus? Vi vil meget gerne have feedback på dagene, så har du en kommentar hører vi meget gerne fra dig i boksen herunder så Unisport Keeper Camp kan blive endnu bedre i fremtiden.