Mens vi sunder os ovenpå en weekend uden de samme mængder af fodbold som vi har været vant til det, kan et par gode støvlespots fra den forgangne uges landskampe måske dulme smerterne lidt. For vi er ikke blevet snydt helt for fodbold, da der har været gang i landsholdene. Det har naturligvis kastet en masse gode spots af sig og dem tager vi et kig på her.

Victor Ayala (Paraguay) - Adidas Predator LZ SL Neon/Sort/Rød Vi har altid et øje på de sydamerikanske mandskaber, da de har for vane at trække i de vildeste støvler. Det skulle naturligvis også blive her, vi spottede et par superlette og superfrække Adidas Predator LZ SL i aktion. I forrige uge havde vi den under luppen, da vi så på, hvad der adskiller den fra den almindelige Predator LZ.

Radamel Falcao (Colombia) - Puma Evospeed 1 Orange/Grøn Helt seriøst, hvornår stopper han med at score? Førnævnte Ayala & Paraguay måtte lide et smertende nederlag til Colombia ført an af Radamel Falcao, der med to scoringer lukkede og slukkede festen. Det gjorde han i sine betroede Puma Evospeed 1 i den nye Orange/Grønne farvevariant. Tror du, at den giftige Atletico Madrid-angriber er igang med sin sidste sæson i det spanske?

Angel Reyna (Mexico) - Adidas Adipure IV SL Hvid/Guld/Sort Yes, yes, yes. Vi kan love for, at Jakob klappede i sine hænder, da han spottede denne Adidas Adipure IV SL i aktion. Den går ned i bøgerne som én af Jakobs all-time favoritter, når det kommer til støvler og vi skulle naturligvis endnu en gang sydpå for at finde den. Enten er Reyna lige så begejstret for sit par, som Jakob selv er det, eller også fejrer han det mål han scorede mod Guyana. Jeg tror, det er støvlerne.

Alejandro Saúl Chumacero Bracamonte (Bolivia) - Adidas F50.7 Tunit Rød/Hvid Helt klart et af de bedre navne fra denne uges støvlespots (der er flere på vej) og så formår han faktisk at finde vej til vores nyhed grundet hans støvlevalg. Den blot 1,57 m. høje midtbanespiller scorede det udlignende mål mod Peru i en ægte klassiker - et par Adidas F50.7 Tunit, som vi ikke har set i aktion i rigtig lang tid. Kan du huske støvlen, hvor du kunne udskifte alt fra knopper til ydersål?

Rafael Farfan (Peru) - Nike CTR360 Maestri Rød/Sort/Hvid Her er der virkelig tale om en nyklassiker af kaliber. De fleste vil med sikkerhed huske lanceringen af den første kontrolorienterede fodboldstøvle fra Nike - CTR360 Maestri. Foruden at matche Farfarns sæt enormt godt, så var det også en fornem fodboldstøvle, der i sin tid havde Cesc Fabregas som frontfigur. Hvordan husker du den?

Walter Gargano (Uruguay) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Blackout Vi har en forkærlighed for blackoutede støvler, men det skal helst gøres ordenligt. Når det lykkes, så bifalder vi det, men når det går som Gargano her, ja så står de rosende ord ikke ligefrem i kø. Launch-farven af den populære Predator LZ er offeret i denne omgang og den blev også med rette kørt over af Lionel Messi, der med to mål afgjorde kampen til Argentinas fordel.

Alexander Dominguez (Ecuador) - Nike Mercurial Vapor VI Sort/Orange/Sølv Vi har haft travlt med at scanne de sydamerikanske kampe, for de har det virkelig med at overraske. Men så belønnes vi til gengæld, når vi spotter den ecuadorianske keeper i et par af de mest eftertragtede Nike Mercurial Vapor VI til dato i den rå Sort/Orange/Sølv farvevariant. Han var dog ikke den eneste målmand, der var fan af den støvle, da danske Anders Lindegaard også tog hul på sin Manchester United-karriere i sine Nike Mercurial Vapor Superfly II i samme farvevariant.

Walter Ayovi (Ecuador) - Nike Green Speed Neon/Sort Førnævntes holdkammerat stjal dog opmærksomhen, da vi først fik stillet skarpt på hans fødder. Han havde nemlig nappet et par Nike GS, som der ellers kun blev produceret 2012 par af. Vi har tidligere set blandt andre James McClean og Rafael Bastos i et par og vi synes, at det er beundringsværdigt at se professionelle med lige så stor passion for fodboldstøvler, som vi selv har det. Thumbs up herfra.

Ibrahim Afellay (Holland) - Puma Evospeed 1 Sølv/Grøn/Lilla Den lynhurtige wing, der i denne sæson er på lån hos Schalke 04, men som ellers er at finde i FC Barcelona, udnyttede landskampspausen til at give debut til sine nye Puma Evospeed 1 Sølv/Grøn/Lilla. Det er ellers en støvle vi kun har set på Gael Clichy, der for nyligt har skrevet under med Puma. Man må dog sige, at det er en farvevariant, der for alvor vil frem i verdenen, men måske endda lidt for meget. Hvad siger du til den?

Victor Hugo Moreira Teixeira (Andorra) - Adidas Predator Powerswerve Sort/Hvid/Rød Endnu et af de gode navne fra denne uge stammer fra Andorra, der fik en fodboldlektion af den orange overmagt. Holland kørte nemlig miniputnationen over med 3-0 og viste prøver på deres imponerende fodboldkendskaber. Teixiera giver dog Klaas Jan-Huntelaar en lektion i klassiske fodboldstøvler her, hvor han viser din legendariske Adidas Predator Powerswerve frem, som vi her på redaktion har et meget ømt forhold til.

Mirko Palazzi (San Marino) - Adidas Adipure II Rød/Hvid Der bor måske kun 29.000 mennesker i San Marino, men det skal ikke afholde det lille land fra at kvalificere sig til VM eller EM. Det klarer deres amatør-landshold derimod ganske fint selv. Intet ondt ment, men herren her er den eneste professionelle fodboldspiller i trupper og han spiller i den 4. bedste italienske række. Nå, nu til støvlerne. Han viste nemlig god stil i et par Adidas Adipure II i Rød/Hvid - en toplækker kængurulæderstøvler, som vi er et par stykker, der savner hos Unisport.

Fabio Vitaioli (San Marino) Adidas F50 Adizero Chameleon/Purple Endnu et lækkert spot fra den lille republik sad på fødderne af ovenstående herre, der havde fået fingrene i et par af de allerførste Adidas F50 Adizero i den helt vilde launchfarve, der kan være noget svær at navngive. Vi går dog med Chameleon/Purple, da den på en eller anden måde tager farve efter sine omgivelser.

Danny Welbeck (England) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Den talentfulde angriber var på pletten to gange for sit hold, da San Marino blev sendt sydpå med en 5-0 øretæve. Det gjorde han i et par Adidas F50 Adizero Sølv/Orange, som han luftede i sidste uge for Manchester United og det ser derfor ud til, at Welbeck har gennemført et støvleskifte ud af sine Nike T90 Laser IV og over til de tyske sportsgiganter. Man må jo sige, at de har fået en glimrende start, så mon ikke han holder fast i dem.

Tom Cleverley (England) - Nike CTR360 Maestri III Hvid/Grøn/Neongul Alt imens Welbeck skifter ud af Nike, så skifter hans gode kammerat fra Manchester United, Tom Cleverley, den anden vej. Til trods for et vidunderhug i sine Adidas Predator LZ i forrige uge, så har den unge midtbanespiller gennemført et skifte til amerikanske Nike og deres CTR360 Maestri III Hvid/Grøn/Neon. I dem spillede han en meget flot kamp og tegnede dig også for et par assister, så mon ikke Nike er ganske tilfredse med deres seneste tilføjelse?

Mesut Özil (Tyskland) - Adidas F50 Adizero Whiteout Kom nu lidt igang, Özil! Er der en spiller, der virkelig ser ud til at have svært ved at vælge sine næste støvler, så er det den tyske midtbanespiller ovenover. Han har både flirtet med et par Adidas Predator LZ og disse Adidas F50 Adizero og ingen af dem ser ud til at have vundet hans accept endnu. Nu er det sjovt nok Özils fødselsdag i dag, så man kan heller ikke tillade sig at gå alt for hårdt til ham. Hvilke støvler tror du, han ender i?

Bastian Schweinsteiger (Tyskland) - Adidas Adipure III Custom Hvid/Blå/Sort På samme hold har vi dog også en herre, der har besluttet sig hvilke støvler han ville tage med på en øde ø. Siden år 2010 hvor Adidas Adipure III for første gang så dagens lys har Schweinsteiger spillet i den lækre læderstøvle og han har til og med fået Adidas til at designe et splinternyt par til ham, der ligner Adidas Adipure 11Pro for det utrænede øje.

I løbet af ugen går det løs igen, når alverdens landshold igen skal i aktion. Danmark krydser klinger med EM-finalisterne fra Italien, hvor det er en nødvendighed, at hente point hjem. Det betyder naturligvis også, at vi får en masse nye støvlespots at se, men i denne omgang vil vi gerne høre hvad du synes var det bedste fra denne uge? Overså vi noget? Vi hører gerne fra dig i kommentarfeltet herunder.