Det er blevet fredag igen og som de fleste nok ved, så elsker vi at runde ugen af og fejre weekendens ankomst med et rigtig godt tilbud. I denne uge så giver vi dig chancen for at score dig en super lækker fodbold, der gør sig rigtig godt som trænings- og hverdagsbold med en besparelse på hele 62%.

Du kan nemlig resten af fredagen score dig en vaskeægte kvalitetsfodbold fra danske Select. Når det kommer til fodbolde, så kan de danske producenter godt klappe sig selv på skulderen - for kvalitetsprodukter til en endnu bedre pris, ja det er det nok i virkeligheden deres speciale. Derfor vi også glade for, at kunne tilbyde den enormt lækre Select Team Hvid/Neon fodbold til blot 75 kr. - du sparer 62%!

Du skal faktisk bare love os, at du skynder dig at slå til, for prisen gør sig kun gældende til midnat, hvor prisen vil rettes tilbage. Så går du og mangler en fodbold som kan tåle nogle tæsk i de kolde efterårs- og vintermåneder, så er Select Team Hvid/Neon bolden for dig og til blot 75 kr. så er prisen svært at slå. Du sparer altså hele 62%.

Panelerne er håndsyede og endnu en gang manifesterer det blot hvor høj kvalitet bolden er. Yderligere, har man på overfladen behandlet den sådan, at du får maksimalt greb i bolden når du dribler og sparker - helt i tråd med Selects topbolde. Du får virkelig meget for pengene, så skynd dig at erhverve dit eksemplar af Select Team Hvid/Neon, hvis du går og mangler en prisvenlig kvalitetsbold. Den skal kun koste dig 75 kr. - du sparer nemlig flotte 62%.

Vi kan personligt sige, at Select Team er en super bold, for vi har selv spillet med den. Den skal helt bestemt ikke undervurderes og kan virkelig godt anbefales. Var det måske noget for dig? Lad os endelig høre hvad du mener om denne uges fredagstilbud i kommentarfeltet herunder.