Den professionelle Formel 1-racerkører, Nico Rosberg, har udfordret sine Puma-kolleger; de skal prøve kræfter med en rigtig sport - hans sport. Det får de lov til ved at køre en omgang på den berømte Monza-bane i en Formel 1-simulator. Kan Sergio Agüero, Carrick eller Fabregas tørre det smørede smil af Rosbergs læber? Find ud af det her.

Hvordan kommer det til at se ud, når du tager en række professionelle atleter og placerer dem i en Formel 1-simulator i direkte kamp mod hinanden og en professionel racerkører i skikkelse af Nico Rosberg? Du får en række topmotivere, topatleter, der vil gøre alt for at slå den lynhurtige Rosberg. Han formåede, at sætte en imponerende tid på blot 1:21:05 - kan den slås?

Nico Rosberg, der til daglig kører Formel 1 for Mercedes har udfordet sine kollegaer fra Puma til at prøve hans sport for én dag. De skal nemlig bag rattet i tyskerens Formel 1-racer. Og dog. De skal kun bag rattet i en professionel simulator, men den der får den bedste tid, belønnes med kørelektioner fra Rosberg selv og får efterfølgende lov til at køre en omgang i en ægte racer på en rigtig racerbane - ikke noget alle og enhver får lov til at opleve i deres liv.

Emmanuel Frimpong (Arsenal FC) - Puma Powercat 1.12

Den blot 20-årige midtbanespiller er den første, der får lov til at prøve kræfter med simulatoren og fra start er der pres på. Ved siden af ham sidder nemlig holdkammerat Bacary Sagna, der har noget svært ved at holde grinene tilbage, når den unge ghaneser glider af banen. Den manglende erfaring bag rattet viser sig dog hurtigt og Frimpong må tage til takke med en ret skuffende tid på 1:45:30 - en tid han heller ikke selv er tilfreds med.

Cesc Fabregas (FC Barcelona) - Puma Powercat 1.12

Cesc Fabregas, der til daglig brillierer på FC Barcelonas midtbane tog en noget anden tilgang til opgaven end Frimpong. Han har nemlig luret, at det nok ikke er helt nemt at køre Formel 1, men er spanierens ydmyge indstilling nok til at lade ham overraske? Bliver det ham, der løber med titlen? Nej. Så kort kan det formuleres. Til trods for en ellers ganske pæn omgang på Monza, så blev tiden ikke nok til at true Rosberg - 1:30:08 blev det til. Ikke dårligt, men heller ikke helt godt nok.

Michael Carrick (Manchester United) - Puma Powercat 1.12

Hvis det står til Manchester Uniteds defensive midtbanestyrmand, Michael Carrick, så skal han slå Phil Jones og de resterende Puma-folk. Han får sig da også noget af et chok, da han får sat sig til rette i den meget virkelighedstro simulator og selv med Phil Jones ved siden af, der heller ikke kan dy sig for lidt psykisk terror, tegner englænderen sig for en rigtig god tid. Han krydsede målstregen i 1:24:07 - altså blot 3 sekunder langsommere end Rosberg. Mon det var nok til at sikre sig sejren?

Nigel de Jong (AC Milan - tidl. Manchester City) - Puma Powercat 1.12

Næste levende billede var Nigel de Jong, der ved flere lejligheder har stået overfor førnævnte Carrick, men nok ikke lige i dette øjemed. I denne omgang er den vigtigste opgave for hollænderen dog, at slå sin holdkammerat i Manchester City, Sergio Agüero. Han sætter sig selv et mål på 1:24:00 - altså kun 3 sekunder fra Rosbergs tid. Det tegner godt og faktisk slår han til og med sit mål og Carrick for den sags skyld. 1:23.31 lyder tiden og med et smøret og selvsikkert smil på læben gør De Jong sin exit i god tro om at sejren er i hus. Men var den nu også det?

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma Evospeed 1

Til daglig er Sergio Agüero selv kendt for sin hurtighed og Nigel de Jongs forsøg på at psyke ham til trods, så har argentineren plantet sit sigte solidt på mållinien og førstepladsen. Maradonas svigersøn indrømmer, at han har meget svært ved at sluge et nederlag, om end det er til sin kone i et kortspil. Sejren er det eneste, der gælder og når nu man taler sig selv så meget op, så er det også om at levere. 01:22:58 lød tiden og Agüero var derfor blot sekunder fra at slå den professionelle racerkører. Måske han har en fremtid i Formel 1?

Nu hvor du har set videoerne, kan vi godt afsløre, at den samlede vinder endte med at blive Manchester Citys Sergio Agüero. Den lynhurtigt argentiner stemplede ind som den bedste amatør-racer i Pumas fold, blot ét sekund efter den professionelle Nico Rosberg. Det er ikke helt skidt gået og vi tipper på hatten for argentineren. Hvad siger du til Agüeros bedrift? Var det godt gået? Tror du, at du kunne gøre det bedre? Og hvad synes du ellers om selve udfordringen? Lad os høre hvad du tænker I kommentarfeltet herunder.