Nike fejrer CR7 med to Limited Edition Vapor 3 remakes

15.10.2015

Skrevet af Mathias

Cristiano Ronaldo er en rekordmaskine og for nyligt sikrede han sit navn i historiebøgerne endnu en gang, da han smadrede two rekorder mere. Han rundede sit karrieremål nummer 500 og blev Real Madrid’s all-time målscorer, hvilket begge er to er helt sindssyge præstationer. Det fejrer Nike nu med to sensationelle farvevarianter.

Nike har lanceret en Mercurial Superfly 324K Guld og Mercurial Superfly CR7 Quinhentos (500 på portugisisk), til ære for de two nærmest umulige rekorder. De helt fantastiske støvler er begge inspireret af gamle Vapor 3 designs, som ærlig talt er to af de flotteste støvler nogensinde lavet, så en reintroduktion er noget vi byder velkommen med åbne arme.

Rygtet har det at Cristiano Ronaldo trænede i et par i dag, hvilket nok betyder vi får dem at se i rigtig aktion meget snart. Du kommer ikke til at kunne købe dem før næste år, så der bliver meget tid til at sidde og være misundelig på CR7.

Seriøst, den hvide, guld og sorte Vapor 3 remake! Nike i forkæler os for meget! De er så smukke jeg fælder en tåre. Vi plejer at slutte af med at ville høre hvad i synes om de nye støvler, men ærlig talt så kender vi allerede svaret her, fordi du kan umuligt ikke elske dem her.