Det har været længe undervejs, men nu kan vi omsider præsentere et intet mindre end revolutionerende målmandsprodukt. Det garanterer, at din handsker får en bedre gribekraft, samt at det kan vække din gamle handsker tilbage til live. Vi byder velkommen til Responseball Footballs spændende Glove Glu.

Glove Glu giver dine nye eller gamle handsker nyt liv, nyt forbedret greb og dig en bedre oplevelse som målmand. Takket være en helt enestående formula, har man formået at kreere et produkt, der virker så godt - det mener profferne i alle fald.

Boaz Myhill, der er målmand i den engelske klub Birmingham FC siger: "Gloveglu er den ideelle måde for, at få dine gamle handsker holde endnu længere. Det virker virkelig godt i våde forhold - jeg havde ikke forventet, at det ville fungere så godt i regnvejr."

Den unikke formula gør det muligt, at du både kan benytte Glove Glu før, under og efter kamp og træning - uanset vejrforholdene. På den måde kan du altid være fuldt garderet og optimere dine hanskers gribekraft og din egen selvtillid. Især i våde forhold kan det være en enorm fordel, da det er når regnen daler, at mange handsker for alvor mister deres evner til at gribe fat i bolden. Men husk, at det ikke blot gør sig gældende for dine nye handsker, det hjælper også på dine gamle handsker, der kan holde lidt længere end de ellers ville have gjort.

Du kan blot have din lille flaske, der ikke måler mere end 10 cm., liggende i målet eller i din træningstasker, så har du altid lidt ekstra gribeeffekt liggende klar til øjeblikkelig virkning. Så kan du give dine handsker den ekstra lille smule, der kunne gå hen og gøre forskellen mellem sejr og nederlag. På samme måde har du også mulighed for at holde længere liv i dine gamle handsker, eller måske endda dine træningshandsker. Så slipper du for at slide dine nye, lækre handsker som du bruger til kamp.

Det bedste ved Glove Glu, er og bliver den lette påføringsmetode. Du skal blot spraye håndfladen af dine handsker, så det dækker gribefladen og så gnubber du handskerne sammen og lader det tørre i få sekunder. Så er du klar til kamp, klar til at gribe straffesparket, klar til at holde fast i det høje indlæg. Slut med drops og pinlige situationer på grund af manglende gribeeffekt i dine handsker - nu er Glove Glu kommet.

Du kan bestille din flaske Glove Glu lige her og så har du det allerede inden for 1-2 hverdage - kun 99 kr.

Vi er meget spændte på at lære mere om Glove Glu, men vi er også ivrige efter at høre, hvad du synes om det revolutionerende produkt. Tror du, at det virker? Har du måske allerede prøvet det? Hvad synes du i så fald om det? Lad os høre hvad du gør dig af tanker i kommentarfeltet herunder.