Nok endnu en måned er gået og det er blevet tid til at samle op på de virkelig imponerende støvle- og trøjesamlinger I har uploadet i løbet af september måned. Vi har set gamle støvleklassikere og signerede trøjer, men nu bringer vi jer denne måneds top 10 med de bedste samlinger.

Støvlesamling: Kim Christensen Vi starter med en helt vild støvlesamling, der fik selv Jakob til ærgre sig i misundelse. Hele to par Nike Air Zoom Total90 i super stand kombineret med et par Adidas Predator Powerswerve og LZ, samt en perlerække af letvægtere fra både Adidas og Nike. Vi synes dog, at samlingen krones af den eksklusive Nike Green Speed, der tager sig enormt godt ud på forreste række.

Trøjesamling: Frederik Møller Så skal vi til det modsatte ringhjørne om man vil, hvor vil skal tage et kig på en meget farverig trøjesamling. Neongule trøje fra henholdsvis Olympique Lyon og FC Barcelona, kombineres med flere trøjer fra det catalanske storhold. Vi mener dog, at samlingen fuldendes af virkelig cool trøjer fra Vejle Boldklub - det er en ægte fan, der har holdt med sit hold i medgang og modgang.

Støvlesamling: Marcus Stensland En elegant støvlesamling, der starter helt tilbage med den udødelige klassisker Adidas Copa Mundial, men vi spotter også andre lækkerier i skikkelse af flere flotte farvevarianter af den anden generation af Adidas F50 Adizero. Derefter kommer vi til tre lækre par fra Nikes Tiempo-kollektion, helt frem til den frække Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød.

Trøjesamling: Christian Vang Johansen Nok skal man dreje sit hoved en smule for at se samlingen i al sin pragt, men når først man får indstillet synet, er det noget af en kollektion, der møder øjet. En perlerække af trøjer, allesammen fra Bayern München, der gjorde selv vores mest inkarnede Bayern-fan hos Unisport blød i knæene.

Støvlesamling: Rasmus Bach Endnu en flot samling, der rækker vidt og bredt, men især med fokus på støvler fra Adidas og Nike. Med en basis i en Tiempo og en Copa Mundial, rummer Rasmus' samling også et par Adidas Predator LZ DB Pink/Hvid, men endnu vigtigere også et par Vapor III i guld og et par Vapor VI uden lace cover.

Trøjesamling: Mads Brøns Vi fandt også en samling, der i stil med Christians ovenover, havde et meget ensporet fokus. Mads her, har dog ikke kastet sin kærlighed til én enkelt klub, men derimod til én enkelt spiller; portugiseren Deco. Blandt sin generation af bedste midtbanespillere tror jeg de fleste mindes Deco med et smil på læben. Virkelig cool samling.

Støvlesamling: Jonas Henriksen En lille, men simpel og lækker samling fra Jonas her, hvor han har fundet plads til tre par Nike-støvler. Her er det blevet til et par Nike Mercurial Vapor VIII i Mango/Sort, et par CTR360 Maestri III Sort/Hvid/Orange og et par Nike Tiempo Natural Sort/Rød. Så mangler der bare et par T90 Laser IV, men måske det er næste skridt?

Trøjesamling: Mads Klitdal Det kan måske være svært, at spotte hvad der er hoved og hale i denne samling, men så snart man finder fokus, så kan man spotte en masse godt. Vi hæfter os især ved den nye FCK hjemmebanetrøje med Cornelius nummer 29 på ryggen, samt den signere B52 Arsenal hjemmebanetrøje. Kigger man videre kan man også støde på trøjer fra AS Monaco, Bayern München og meget mere.

Støvle- og trøjesamling: Frederik Mose Den sidste samling fra denne måned kombinerer det bedste fra hele fodboldverdenen; støvler, fodbold, trøjer, handsker og skinner. Liverpool-trøjer med originaltryk og eget navn, samt alt fra Argentina-trøjer med Messi på ryggen, til Barcelona-trøjer med Eto'o.

Husk nu, at vi rigtig gerne vil se din samling. Hvad end det er en trøjesamling eller støvlesamling, så se at følge de to links og upload dit billede. Så kan det være, at det er din samling vi viser i nyheden sidste på måneden.

Om du har en vanvittig stor samling, en signeret trøje, eller blot har købt en helt ny med tryk, så vil vi gerne se den og det samme gør sig gældende med dine støvler. Så se at får dem lagt op i støvle- og trøjegalleriet, så kan du få vist din samling frem i nyheden sidst på måneden. Hvad siger du ellers til denne måneds samlinger? Hvilken er den bedste ifølge dig?