I denne uges støvlespots skal vi endnu en gang Jorden rundt for at give dig de bedste spots fra verdens bedste ligaer. Det har blandt andet kastet hatrick-helte, blackouts, matchende par og custom støvler i flotte farver. Se med her og husk at fortælle os hvilket spot hvilket spot du synes er denne uges bedste.

stephen dobbie, brighton, nike mercurial vapor viii, vapor viii, vapor, nikeid, unisport

Stephen Dobbie (Brighton) - Nike Mercurial Vapor VIII Custom Hvid/Sort Vi elsker custom støvler og i denne uge tabte vi kæben i en ellers anonym kamp mellem Brighton og Birmingham. Dobbie har nemlig gjort sig ganske populær her på kontoret, da han viste sin custom Nike Mercurial Vapor VIII frem i en elegant og old-school Hvid/Sort farvevariant.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, assaidi, liverpool, adidas, f50, adizero, adidas f50 adizero

Oussama Assaidi (Liverpool) - Adidas F50 Adizero Blå/Slime Endelig fik Merseyside-klubben hentet deres første sejr i sæsonen og det gjorde de med bragende 5-2-sejr mod Norwich. For anden kamp i træk mod de kanariegule scorede Luis Suarez et hattrick, men det var nu ikke ham, der fik vores opmærksomhed. Det var nemlig debutanten Assaidi, der ligesom til træning var at finde i en ældre Adidas F50 Adizero i den toplækre Blå/Slime farvevariant.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, pepe reina, reina, adidas, predator lz, adidas predator lz, liverpool

Pepe Reina (Liverpool) - Adidas Predator LZ Rød/Sort Den spanske målmand har de seneste træninger flirtet med et par nye Predator LZ og i kampen mod Norwich fuldbyrdede han sit skifte væk fra Joma og over til tyske Adidas. Også handskerne fra Uhlsport er fortid hos Reina, der havde nappet et par Predator Pro målmandshandsker ligeledes fra mærket med de 3 striber.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, fernando torres, chelsea, nike t90 laser iv, nike, t90, laser

Fernando Torres (Chelsea) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Den dyre angriber stod for sidste uges unægteligt største overraskelse på støvlefronten, da han højst overraskende havde fundet et par whiteoutede Nike Tiempo Legend IV frem, til fordel for den nye farvevariant af T90 Laser IV, som Torres ellers er blandt frontfigurerne for. Til kampen mod Arsenal var det ellers lykkes at få spanieren tilbage i et par T90 Laser IV, om end det så var den hvide og grønne clash farvevariant.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, john terry, chelsea, umbro

John Terry (Chelsea) - Umbro Speciali Pro III Hvid/Sort* Endnu en herre, som vi mistænker for at stå foran et støvleskifte er Chelseas kaptajn, der for nyligt har fået sin kontrakt opsagt hos Umbro. Med det til trods har Terry fortsat i sine støvler fra det engelske mærke, men efter kampen mod Arsenal forærede han sine brugte støvler til en heldig fan på tribunen. Dermed ser det ud til, at han ikke længere har brug for dem, men hvad han skifter til, ja det har vi endnu til gode at finde ud af.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, adidas predator lz sl, predator lz, brad friedel, tottenham, spurs

Brad Friedel (Tottenham) - Adidas Predator LZ SL Sort/Neon/Røn Den aldrende keeper var foretrukket mellem stængerne til fordel for Hugo Lloris i rundens unægteligt mest underholdende kamp mod Manchester United. På Old Trafford kom Spurs foran 2-0, men overlevede kun med nød og næppe 2. halvleg mod et forvandlet United-hold, der måtte tage til takke med et 3-2-nederlag. Friedel var derimod ganske interessant trukket i den lette udgave af Predator LZ, som han øjensynligt har forsøgt at blackoute.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, junior hoilett, queens park rangers, nike mercurial vapor, nike mercurial vapor viii

Junior Hoilett (Queens Park Rangers) - Nike Mercurial Vapor VIII Blackout I midtugens pokalkamp bragte den unge canadier London-holdet på sejrskurs mod Reading. Desværre ville oprykkerne til Premier League det anderledes og i det 81' minut kunne Pogrebnyak sikre en 3-2 sejr. Hoilett derimod skal have ros for sit elegante fodtøj, da han havde fundet et par blackoutede Vapor VIII frem, som meget vel kunne være et testpar fra Nikes side af. Tidligere har wingeren nemlig spillet i Adidas F50 Adizero, så måske et skifte er undervejs.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, ryo miyachi, wigan, arsenal, nike mercurial vapor viii

Ryo Miyachi (Wigan) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den japanske winger, der hører til hos Arsenal, er i denne sæson på udlån hos Wigan. Her får han massere af spilletid og han er blandt de spillere vi ynder at holde mest øje med, da han har for vane at overraske med sine støvlevalg. Tidligere har han spiller i takedown-modeller i Mercurial-kollektionen, men i denne uge har han blot 'pimpet' sine Vapor VIII ACC Turkis/Orange med lidt sort snørrebånd. Hvorfor vides ikke, men han er ikke den eneste, der gør det...

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, yuto nagatomo, inter milan, nike mercurial vapor viii

Yuto Nagatomo (Inter Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Det gør Inters japanske spiller nemlig også. I stil med førnævnte Miyachi har Nagatomo også 'pimpet' sine Vapor VIII ACC Turkis/Orange med et par sorte snørrebånd, men vi er fortsat usikre på hvorfor. Vi gisner i, at de to hænger ud i privaten og derfor har lavet sig et par venindestøvler. Tjek i øvrigt brodering på støvlerne, der er klaret med den samme skrifttype. Hvad tror du ligger bag? Tilfælde eller koordination?

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, juan zuniga, napoli, nike mercurial vapor viii

Juan Zuniga (Napoli) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den colombianske kantspiller har lige så længe vi har kendt til ham spillet i Nikes Mercurial-kollektion og nu hvor han slår sine folder i Napoli, tror vi ikke, at han kunne have ønsket sig en mere passende farvekombination til italienernes udebanesæt. De lyseblå farver går hånd i hånd, til trods for, at man ellers skulle tro, at det var lidt af en udfordring at finde et match til den iøjnefaldende støvle.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots fabrizio miccoli, palermo, nike mercurial vapor viii

Fabrizio Miccoli (Palermo) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den italienske 10'er stod for rundens mål, da han på allerflotteste vis kanonerede en heltflugter ind fra midterlinien. Målet var blot ét hans tre mål i kampen og Palermo-stjernen cementerede næsten egenhåndigt den flotte 4-1-sejr over Chievo, men mon ikke kampen mest vil blive huske for Miccolis drømmehug, som han sendte ind i sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange?

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, eljero elia, werder bremen, nike mercurial vapor viii

Eljero Elia (Werder Bremen) - Nike Mercurial Vapor VIII Blackout Den vævre, hollanske dribler slår i disse dage sine folder i tyske Werder Bremen og i weekenden tørnede de sammen med Bundesligaens førerhold Bayern München. Et 0-2-nederlag var ikke til at forhindre, men man vinder nu trods alt lidt point hos os, når man spiller i et par blackoutede Nike Mercurial Vapor VIII.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, pepe, real madrid, nike tiempo legend iv

Pepe (Real Madrid) - Nike Tiempo Legend IV ACC Blå/Hvid Vi blev, af vores skarpe brugere, gjort opmærksomme på, at den nådesløse midtstopper havde trænet i et par Legend IV i den seneste tid. Dermed så et skifte væk fra Umbro ud til at være på trapperne og i kampen mod Deportivo La Coruna fuldbyrdede portugiseren så skiftet. Med et par af de evigt elegante Nike Tiempo Legend IV ACC Blå/Hvid på fødderne. På tavlen kom han også, men det kom nu en gang med et hovedstød.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, cristiano ronaldo, real madrid, nike mercurial vapor viii

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Der har været enormt meget snak om verdensstjerne den seneste tid, efter han tidligere meldte ud, at han ikke var tilfreds med tilværelsen i Madrid. Hans sportslige niveau dykkede marginalt, men nu ser portugiseren ud til at være tilbage i den samme skræmmende form, som har karakteriseret hans tid hos Real. Endnu et hattrick kunne han tegne sig for i sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange, som han virkelig har givet en flot start.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, marcelo, adidas f50 adizero, real madrid

Marcelo (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Blackout Netop som vi troede, at den vævre brasilianer havde fuldendt sit skifte til Adidas med flere optrædender i en Hvid/Lime/Sort-farvevariant, så vender han tilbage til et blackoutet par. Om det er af ren og skær visuelle årsager og at Marcelo bare er mere til sorte støvler, eller om der allerede er gået knas i samarbejdet vides ikke, men vi skal naturligvis nok holde godt øje med ham fremover.

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, emir spahic, sevilla, adidas adipure 11 pro

Emir Spahic (Sevilla) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Rød Custom Til trods for, at Adidas har lanceret en whiteoutet udgavet af deres elegante læderstøvle, så har Spahic taget sagen i egen hånd. Han har nemlig taget launch-farvevarianten Hvid/Rød og whiteoutet striberne, så han på nær det røde Dura-Coating og den røde hælkappe har en helt hvid støvle. Har du nogensinde customized et par støvler?

unisport, bootspot, boot spots, støvlespots, adidas prototype, adidas upcoming, jonathan kotzke, regensburg, testing, boot testing

Jonathan Kotzke (Regensburg) - Adidas Prototype Blackout Vi har tidligere kunne bringe billeder af Dortmunds Sven Bender i en Adidas prototype og nu melder den ellers ukendet Kotzke sig så ind i de udvalgte fås fællesskab. Han har nemlig også fået fingrene i en blackoutet prototype, som i den grad ligner den som Ny Predator? Ny Adipure? Ny Adizero? Ny silo? Hvad tror du?

Vi runder denne uges spots af med et brag af et mysterie. Foruden hattrick-helte og frække farvevarianter, må Jonathan Kotzkes Adidas Prototype-støvler nok kåres som ugens allermest spændende spot. Hvad tror du han løber rundt og tester? Og hvad synes du ellers om de øvrige spots? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.