Nok en uge har passeret os og vi har nået ugens højdepunkt; fredagen. Det krones ydermere af Fredagstilbuddet, som er vores ugentlige tilbud til dig. I denne uge kan du erhverve dig et par super lækre benskinner fra Nike til halv pris. Læs med herunder.

Du kan nemlig ikke blot spare på ét enkelt produkt i denne uge, du kan faktisk spare på hele fire farvevarianter. Det kan du på den super populære letvægtsbenskinne Nike Mercurial Lite IIII i hele fire farvevarianter, som du kan finde lige her. Uanset hvilken af de fire farvevarianter du vælger, så får du dem til 99 kr. - du sparer 50%.

Uanset hvordan dit spillersæt ser ud til hverdag, så skulle det gerne være muligt at matche det, når nu udvalget af farvevarianter er så stort.

Du kan eksempelvis matche et sort sæt med disse Nike Mercurial Lite IIII Grå/Pink, som kan blive dine for blot 99 kr. - det er halv pris.

Ellers kan du matche en ægte klassiker i de hvide toner med denne Nike Mercurial Lite IIII Sølv/Hvid, som du resten af fredagen kan erhverve dig for kun 99 kr. - du sparer 50%.

Ellers kan du vælge en cool og iøjnefaldende farvevariant i stil med denne Nike Mercurial Lite IIII Gul/Sort, som indtil kl. 00.00 kun skal koste dig 99 kr. - du sparer 50%.

Du også gå en ligeledes klassisk og stilet vej, der sender tanker tilbage til tidligere farvevarianter af Nike Mercurial Vapor III med denne Nike Mercurial Lite IIII Hvid/Sort/Rød til blot 99 kr. - det er altså en besparelse på 50%.

Du skal skynde dig at slå til. hvis du ønsker at gøre nytte af vores tilbud, for det gælder kun til midnat. Men indtil får du til gengæld en lækker benskinne til halv pris. Kunne det friste? Hvilken af de fire farvevarianter synes du bedst om?