De fleste fodboldfans vil nok argumentere for, at denne dag er større end både jule- og nytårsaften: Dagen hvorpå det nye FIFA kommer med posten. Hver og én medarbejder hos Unisport har planlagt sin aften ned til mindste detalje, hvor det nye FIFA 13 er aftenens hovedpunkt. Har du ikke fået bestilt dit endnu, så kan du stadig nå det, da vi naturligvis har det på lager her hos os.

Det kan være svært at koncentrere sig, når man ved at FIFA 13 venter på en i postkassen. Har du fået bestilt dit spil hos os, så modtager du det nemlig i dag og så er du klar til at blive medlem af klubben. Hvis ikke du har fået det gjort endnu, så kan du selvfølgelig nå det endnu. Du finder vores udvalg af FIFA 13 spil lige her, hvor du kan sikre dig et eksemplar til både PS3 og Xbox.

I forbindelse med lanceringen af det nye FIFA 13, har EA Sports lavet en enormt sjov reklame, der på ganske flot vis illustrerer, hvordan de fleste oplever det, når de starter det nye spil op. Se med når Messi byder op til kamp, Benzema jubler og Harry Redknapp ryger en tur på skolebænken.

fifa 13, fifa, 13, ea sports, ea, unisport

Efter et par år i skyggen er FIFA nu tilbage i vores sortiment og du får det naturligvis til en super pris. Du kan erhverve dig et eksemplar til både Playstations 3 og Xbox 360, men ydermere kan du også købe dig et FIFA 13 Ultimate Edition, så du kan få kickstartet din sæson i Ultimate Team delen af det store fodboldunivers. Tjek hele udvalget ud her, så du kan komme igang med træningen, så det ikke bliver dig der taber til kammeraterne.

fifa 13, fifa, 13, ea sports, ea, unisport

Med det nye spil kommer naturligvis en hel del ændringer og nye tiltag, der alle forbedrer den samlede oplevelse af spillet. Blandt andet har man fuldstændig gennemtænkt førsteberøringer og hvordan diverse spillere modtager bolden. Som de fleste nok husker, kunne et spark på mål i knæhøjde nemt tæmmes af en tung midterforsvarer og lange afleveringer var altid legende lette at pille ned. Det har nu ændret sig gevaldigt og hvor det nok skal kaste rigelig frustration af sig, vil det med sikkerhed blive værdsat.

Det har gevaldigt forbedret det realistiske aspekt af spillet og har yderligere givet de teknisk dygtige spillere den fordel som de har i virkeligheden, ved at deres teknik er betydeligt bedre og bolden derfor ikke hopper lige så langt fra dem, som den gør fra mindre dygtige spillere. Så glæd dig til at mestre det drilske første touch, men pas på du ikke mister et joystick eller to i processen.

fifa 13, fifa, 13, ea sports, ea, unisport

Derudover har man præsenteret Attacking Intelligence, der gør op med angribere der står bomstille, når du er i angreb. Hvor Gomez, Villa, Zlatan og Benzema altid slog rødder alt imens du skulle sætte fire mand på egen hånd, så arbejder de nu sammen med resten af holdet for enten at trække spillere til sig, så du får plads til at rykke frem, eller også tager de et genialt løb i dybden.

Det gør dine angreb langt mere realistiske end du hidtil har været vant til og du kommer derfor også til at score langt mere virkelige mål. Generelt gør det sig gældende, at du skal tænke langt mere fodbold end FIFA. Altså skal du slå de afleveringer du ville slå i virkeligheden og ikke dem du plejer at slippe godt fra i FIFA.

fifa 13, fifa, 13, ea sports, ea, unisport

Men det bedste ved det nye FIFA 13, må nok engang være de nye fejringer. Er der én ting som for alvor skal perfektioneres, så skal det være udførelsen af fejringen, eller rettere hånen. For findes der noget bedre, end at score mod din kammerat og så krone målet med en pinende dans eller lignende? Nu kan du spænde muskler som Balotelli, bede til de højere magter som Kaka, danse robotten som Crouch og meget, meget mere.

Husk nu, at du stadig kan bestille dit eksemplar lige her til en super pris - fra kun 499 kr.

Vi har svært ved at koncentrere os på kontoret, når FIFA 13 venter derhjemme. Trods streng træning har vi stadig til gode at mestre spillets facetter, men det kan være, at du allerede har fod på det nye spil? Hvad synes du om det? Er det, det bedste FIFA nogensinde? Lad os endelig høre hvad du synes i kommentarfeltet herunder.