Nike har netop lanceret deres nye farvekollektion med All Conditions Control-teknologien inkluderet på tværs af siloerne, så alle deres topstøvler nu har den revolutionerende ACC-belægning. Men hvordan fungerer den egentlig, og kan du trodse elementerne med den? Se med i dag, når Jakob tager et nærmere kig på ACC.

Nike ønsker konstant at forbedre deres produkter, og efter mange samtaler med deres professionelle spillere, med Andres Iniesta som den varmeste fortaler, stod det klart for amerikanerne at spillerne havde et behov for et konsistent greb i bolden uanset vejrforhold.

Derfor skabte de All Conditions Control, som er en belægning på støvlens overdel, der gør den vandafvisende og på den måde sikrer samme friktion mellem støvle og bold som man ville få i tørt vejr. På den måde trodser man altså elementerne i en vis grad og opnår total kontrol i al slags vejr.

Men hvordan fungerer ACC i praksis, og er det en gimmick eller rent faktisk noget værd? Det kan du se i dag, hvor Jakob kigger på den nye teknologi. Han har haft fødderne i den nye Vapor VIII med ACC-teknologi, og fælder sin umiddelbare dom i afsnittet, som du kan se herunder.

Kunne du godt tænke dig et par af de nye ACC-støvler fra Nike? Så se vores store kampagneside her.

Hvad synes du om de nye farver - og hvad tænker du om ACC-teknologien? Er det et cool tiltag eller bare endnu en gimmick? Lad os meget gerne høre din mening. Det foregår alt sammen i kommentarboksen herunder.