*Rui Patricio, der til dagligt slår sine folder hos det portugisiske tophold Sporting Lissabon, har netop underskrevet en aftale med Puma. Dermed skifter han sin aftale med Adidas ud og vi kommer fremover til at opleve landhsholdsmålmanden med The Leaping Cat fra top til tå. Hvad siger du til skiftet?

rui patricio, portugal, sporting, puma, evospeed

I sommer var Rui Patricio og det portugisiske landshold i Polen og Ukraine for at deltage ved dette års Europamesterskaber, hvor man desværre blev slået ud i semifinalen af Spanien, der gik hen og vandt guld. Portugal røg ud på straffespark og i en mand til mand situation hvor især målmanden er i fokus manglede Patricio lige det sidste, hvorfor han måske har set sit snit til at prøve kræfter med noget nyt.

rui patricio, portugal, sporting, puma, evospeed

Det har Puma været hurtige til at udnytte, der i de seneste år har tilknyttet flere store stjerner til det tyske mærke. Radamel Falcao, Sergio Agüero og Yaya Toure er blot en brøkdel af markspillerne, men også målmænd som Dortmunds Roman Weidenfeller og Juventus' Gianluigi Buffon er en del af Puma-familien.

Fremover kommer vi til at se Rui Patricio tørne ud med Puma-handsker på hænderne og de helt nyt Puma Evospeed på fødderne, når han skal i aktion for klub og landshold. Især i Sporting Lissabon er mærkeskiftet favorabelt, da det også er Puma der står for deres spillersæt. Mon ikke Puma er ganske tilfredse med deres nye signing? Du kan se vores store udvalg af Puma fodboldstøvler her og vores ligeledes store udvalg af Puma målmandshandsker her hvis du vil matche Patricio.

Han var en meget eftertragtet herre i sommerens transfervindue, hvor flere storklubber havde snørren ude efter Patricio, men han endte som bekendt med at tage en sæson mere i Sporting. Han fik dog skiftet en ting og det var hans handske- og støvleudbyder, der nu hedder Puma. Hvad siger du til hans skifte? Havde du gjort det samme hvis du fik muligheden? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.