Min startopstilling: De mest undervurderede spillere i Premier League

15.10.2015

Skrevet af Mathias

Puha, jeg tror vi overlevede endnu en landsholdspause og denne weekend sparkes Premier League i gang igen. Vi har taget lidt forskud på weekend hypen og har haft lidt diskussion om hvem de mest undervurderede spillere er i Premier League. Jeg har sammensat en startopstilling over de spillere, som har en langt større indflydelse på deres hold end de får kredit for. Se om du er enig i valgene her.

Ja, der er jo nok nogle kontroversielle valg imellem, men tro mig, der er blevet overvejet meget grundigt hvem der fortjener pladsen. Lad mig starte med det samme med at forsvare min venstreback, fordi selvom han har fået lidt opmærksomhed, så er Jordan Amavi utrolig undervurderet denne sæson. Tror du ikke på mig? Så kaster jeg nogle stats efter dig - han er den spiller i Premier League med flest succesfulde tacklinger (28), den spiller med flest interceptions (30), hvilket sådan set er de to vigtigste elementer for en forsvarsspiller. Ligger du dertil at han er den spiller i ligaen med næstflest succesfulde driblinger (Kun overgået af Riyad Mahrez), så har du en seriøst proper back. Han var årets venstreback i Ligue 1 sidste år, men det har folk åbenbart glemt.

Chris Smalling er nok den mine kollegaer og jeg var mest oppe og toppes over, men han har altid haft et dårligt ry. I denne sæson har han været nok den bedste midterforsvar i ligaen og han fortjener at blive skånet fra sit rygte som for dårlig til United.

Hopper vi elegant videre, så bliver jeg nødt til at udtrykke min forvirring omkring hvordan Scott Dann ikke er i England truppen i stedet for Phil Jones. Ryan Betrand fuldender bagkæden og selvom han traditionelt set er venstreback, så skulle han med og så må han lige finde sig i at spille ude af position.

Midtbanen var svær, rigtig svær. Listen af spillere der kunne være med her er lang, men det her er hvor jeg endte og hvis du er helt uenig, så skal du være velkommen til at svine valgene til nede i kommentarfeltet nederst på siden. En der står ud i midtbanen er Willian, fordi han som udgangspunkt selvfølgelig er anset for at være ret god. Jeg synes han er bedre end bare ret god og han er den eneste Chelsea spiller der kan være sin sæson bekendt indtil videre i år, fordi de har godt nok været ringe.

Steven Davis - Fantastisk spiller og totalt undervurderet. Kouyate har stået i skyggen af Dimitri Payet, men han har været mindst lige så god, bare i en mere defensiv rolle. Nathan Redmond - en ung, engelsk kantspiller, hvorfor har City ikke købt ham for 50 millioner pund endnu? (Alright han er ikke lige så god som Raheem Sterling, men bestemt mere værd end de 3 millioner Norwich betalte).

Swansea har endnu engang sneget sig under radaren, selvom de spiller flot og underholdende fodbold. Centralt til det er Gylfi Sigurdsson og han er min offensive trequartista. Min eneste angriber er i den grad undervurderet af folk. Obian Ighalo er et bæst! 5 mål og den eneste Watford spiller der kan finde ud af at score, men jeg tror han bliver den af oprykker angriberne folk fokusere på nu hvor Callum Wilson er skadet.

Jeg har også nogle der var tæt på og derfor fortjener at blive nævnt, udskiftere om man vil: Francis Coquelin (Ville have været med, men Arsenal fans holder aldrig mund når de har en god spiller, så han har fået for meget hype - #SSHQCoquelin), James Milner, José Fonte, Jack Butland, Ashley Williams, Mame Diouf, eller Gomis.

Mit hold har allerede gjort præcis hvad jeg ville have og skabt noget debat på Unisport kontoret. Er du lige så oppe og flyve over valgene som mine kollegaer? Hvem mangler? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.