Én af Nikes mest populære kollektioner nogensinden melder sig nu i en ny, vild farve, som flere af verdens største stjerner allerede har luftet i weekenden. Byd velkommen til Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn, der også er udstyret med Nikes ACC-teknologi. Den tager vi et nærmere kig på her, så læs med og husk at give os din mening til sidst i nyheden.

Verdensstjerner som Wayne Rooney, Fernando Torres, Wesley Sneijder og Vincent Kompany er alle tilhængere af Total90-kollektionen og det har også været disse, der var de første til at trække i den nye farvevariant. Det varierende portefølje af stjernespillere er blot en manifestering af støvlens alsidighed og den kan bruges af målmænd, forsvarspiller, midtbanespillere og angribere.

Der har altid været fokus på power og præcision i Nike Total90-kollektionen og teknologien fortsætter på Laser IV. Et Adaptive Shield der er delt op i to områder; ét til power og ét til at få mere skru i bolden. Øverst på vristen sidder power-zonen og rammer du holden her får du ikke blot et præcist, men også hårdt skud.

På indersiden af støvlens snude sidder det område, der er beklædt i små finner, der skal give mere skru i dine spark. De skaber mere friktion og griber godt fat i bolden hvad end du skal krølle et frispark over muren, eller placere et hårdt, fladt indlæg i det lange hjørne. Som Jakob kom ind på det i hans anmeldelse af Nike Total90 Laser IV, så fungerer teknologierne enormt godt, så går du efter en støvle med et habilt spark, er det her et rigtig godt bud.

Foruden at give ekstra skru til dine spark, så er de små finner også en stor hjælp når du skal drible. Uanset vejrforhold griber de ekstra godt fat i bolden og du får et enormt selvsikkert touch på bolden. Kombineret med det nye tiltag, ACC (All Conditions Control), er du sikret fænomenal kontrol uanset vejrforholdende. Det er et helt nyt tiltag til T90-kollektionen og Nike har valgt at implementere teknologien på alle deres siloer.

Det nye knopsystem er udstyret med helt nye TPU-knopper, der giver exceptionelt greb på både tørre og våde baner. De bladede knopper giver øget acceleration og greb i banen, men også vendinger på små områder klares fornemt. Takket være overdelen af Kanga-Lite og den anatomisk korrekte indlægssål, så får du den fornødne stabilitet, når du vender og drejer.

I tidligere generationer af Total90-kollektionen har der altid været en mulighed for at tage en model med læderoverdel og en model med en syntetisk overdel. Det har delt vandene blandt frontfigurerne, hvor Fernando Torres altid har brugt læderoverdelen, men hvor Wayne Rooney oftest har valgt den syntetiske overdel. Det har man ikke gjort med Laser IV, hvor en Kanga-Lite overdel er det eneste alternativ.

Det signalerer tydeligvis, at Nike stoler så meget på deres Kanga-Lite, at den er klar til at tage over for læder. Har man prøvet en Nike CTR360 Maestri vil man også have erfaret, at det er et helt utroligt materiale, der minder uhyre meget om almindeligt læder. Dertil er det mere vandafvisende og let end læder hvilket virkelig er et stort plus.

Du kan allerede bestille dit par af den nye Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn her og så leverer vi dem på 1-2 dage - kun 1274 kr.

Den nye Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn fik en målscorende debut, da Rafael scorede mod Liverpool i weekenden. Da fik du også mulighed for at se dem i aktion, men hvad siger du til den nu, hvor du har set vores billeder af den? Er det noget for dig? Lad os høre hvad du mener om den vilde støvle i kommentarfeltet herunder.