Så er weekendens støvlespots klar og i denne uge har der været især ét mærke, der har markeret sig. Det var Nike, som har givet debut til en række nye farvevarianter, som vi fik lov til at se i aktion på en række af verdens bedste spillere. Det var naturligvis ikke det eneste vi fik øje på i denne uge, så se hvad der ellers fangede vores opmærksomhed herunder.

rio ferdinand, ferdinand, nike, manchester, united, manchester united, nike t90, t90, laser, iv

Rio Ferdinand (Manchester United) - Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn Vi starter i det nordengelske, hvor der var lagt op til et følelsesladet opgør mellem Liverpool og Manchester United. Op til kampen var rivaliseringen tilsidesat i ære for de 96, der mistede livet i Hillsborough-ulykken, men da kampen gik igang blev der ikke lagt noget imellem. Her var den rutinerede Ferdinand trukket i en ny farvevariant af Nike T90 Laser IV og det ser på billedet ud til, at Suarez er ret vild med den, da han gør alt for at få fingre i den... Eller?

rafael, da silva, rafael da silva, nike, manchester united, t90 laser, t90, laser, iv

Rafael da Silva (Manchester United) - Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn Den unge brasilianer spillede en flot kamp og fra sin position på højreback formåede han også at finde vej til måltavlen. Men sine nye Nike T90 Laser IV på krøllede han læderet op i det lange hjørne og de sparkeforbedrende egenskaber på støvlen blev udnyttet til fulde. Uniteds hvide udebanesæt var en elegant kontrast til den iøjnefaldende støvle, men vi glæder os nu fortsat til at se den på til hjemmebanesættet.

jonjo shelvey, shelvey, warrior sports, liverpool, adidas, predator, lz

Jonjo Shelvey (Liverpool) - Adidas Predator LZ UCL Sort/Sølv/Neon Den unge midtbanespiller startede inde og efter to mål i midtugens Europa League-kamp var der store forventninger til Shelvey. Desværre skuffede han, da han tidligt måtte forlade banen, efter han trak et rødt kort i en duel med Johnny Evans. Vi havde også store forventninger til hans støvlevalg, da han som bekendt trænede i den nye farvevariant af Nike T90 Laser IV i midtugen, men som vi har set det før, så træk han i et par Adidas Predator LZ i kampen mod United.

shinji, kagawa, shinji kagawa, nike, manchester united, united, manchester, adidas, f50, adizero

Shinji Kagawa (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort & Sølv/Orange Den rappe japaner var igen i startopstillingen, men han kunne desværre ikke leve op til midtugens pragtpræstation. Det var til trods for, at han midtvejs i kampen skiftede støvler. I første halvleg spillede Kagawa i et par Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort, som han har spillet i længe, men fra anden halvlegs start var han trukket i den nye farvevariant Sølv/Orange. Om det første par endelig var slidt ned, eller om der lå andet bag beslutningen er endnu uvidst. Hvad tror du?

fernando torres, torres, adidas, chelsea, london, nike, tiempo, legend, iv

Fernando Torres (Chelsea) - Nike Tiempo Legend IV Custom Hvid/Sølv Den spanske angriber stod for ét af denne uges allermest opsigtsvækkende støvlespots, da han tog fusen på os i kampen mod Stoke. De fleste havde nok forventet at se Torres i den nye farvevariant af Nike T90 Laser IV, men som nogle måske husker, så kan og vil han kun spille i hvide støvler. Derfor var han trukket i et par hvide og sølv Nike Tiempo Legend IV, som vi mistænker, at Nike har lavet til ham. Hvad siger du til skiftet? Er Torres for kræsen med sine støvler, eller hvad synes du?

ashley cole, cole, adidas, chelsea, nike, tiempo, legend iv

Ashley Cole (Chelsea) - Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid Den rutinerede back blev den helt store helt i weekenden, da Stoke kom på besøg på Stamford Bridge. Det hårdtarbejdende mandskab hold 0-0 indtil det 85. minut, hvor Cole ville det anderledes. På frækt oplæg af Juan Mata var han fri i boksen og sendte som en selvfølgelighed bolden i nettet. Det gjorde han i den nye Nike Tiempo Legend IV, der virkelig står skarpt til Chelsea hjemmebanesæt.

romelu lukaku, romelu, west bromwich, albion, nike, t90, laser, iv

Romelu Lukaku (West Bromwich Albion) - Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn I Chelsea har man en angriber, der ikke scorer i skikkelse af Fernando Torres, og hos West Bromwich har man lejet en Chelsea-angriber, der garner som det passer ham. Ironisk? En smule. Intet desto mindre var Lukaku igen på plettet på The Hawthorns, da mandskabet fortsatte den imponerende sæsonstart, der på nuværende tidspunkt placerer dem i toppen af tabellen. Lukaku scorede på bedste angribermanér i et par nye Nike Tiempo Legend IV, der virkelig tager sig skarpt ud.

aaron lennon, lennon, under armour, nike, mercurial, vapor viii

Aaron Lennon (Tottenham) - Nike Mercurial Vapor VIII Lyseblå/Orange Den lynhurtige kant kunne tidligere på ugen fremvise sit nye par Nike Mercurial Vapor VIII Lyseblå/Orange og ganske som forventet fik de debut i weekenden, da Queens Park Rangers skulle besejres. Efter en chokstart fik Spurs dog vendt opgøret og kunne tage derfra med en 2-1 sejr og 3 vigtige point. Er det ved at vende for André Villas-Boas?

 gael clichy, clichy, umbro, manchester city, city, puma king, puma

Gael Clichy (Manchester City) - Puma King SL Hvid/Rød/Blå Nok endnu en gang har den franske back skiftet støvler. I forrige uge spillede han i et par blackoutede Umbro-støvle og efter kortvarige flirts med både Adidas Predator LZ og Puma Evospeed 1, er Clichy nu at finde i et par Puma King SL. Et meget stilet valg, som vi ville ønske vi så mere til i de professionelle rækker, men tror du, at han holder fast i dem?

theo walcott, walcott, arsenal, nike, mercurial, vapor viii

Theo Walcott (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor VIII Lyseblå/Orange Nok endnu en lynhurtig kant var i aktion og måske den ovenstående herre er igang med sin sidste sæson hos The Gunners. Rygterne går på, at Walcott har afvist de kontrakttilbud Arsenal har fremlagt og med ét år tilbage står bejlerne på lur. Rygterne har dog ikke påvirket hans støvlevalg, da han var trukket i den nyeste farvevariant af Nike Mercurial Vapor VIII, som vi meget snart kan løfte sløret for.

gervinho, nike, arsenal, mercurial, vapor viii

Gervinho (Arsenal) - Nike Mecurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød & Lyseblå/Orange Ivorianeren var i kampen mod City meget centralt placeret og man fristes til at tro, at Arsene Wenger har færd i den samme transformation som Henry i sin tid gennemgik. I halvlegen transformerede Gervinho også sine støvler, da han i første halvleg spillede i et par Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød, men i anden halvleg trak han i den nye farvevariant Lyseblå/Orange. Måske han fik et telegram i pausen?

kieran gibbs, nike, arsenal, tiempo, legend iv

Kieran Gibbs (Arsenal) - Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid Det blev til spilletid for The Young Gun, der anses for at være Ashley Coles arvtager i Arsenal såvel som på det engelske landshold. Han fulgte også i Coles fodspor hvad angår støvlevalg, da han ligeså var trukket i den nye Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid, som blot bliver kønnere at se på, for hver gang der går.

vincent kompany, kompany, umbro, manchester city, nike, t90, laser iv

Vincent Kompany (Manchester City) - Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn Den belgiske midtstopper, der sidste år tog prisen for Årets Spiller i Premier League førte sig frem i kampen mod Arsenal. På billedet kunne det godt ligne en forsvarsaktion, men med sine nye Nike T90 Laser IV på fødderne, to fanden ved Kompany, der ikke blot sneg sig op i feltet, men på bedste Rooney-vis forsøgte han sig med et ganske kompetent saksespark. God stil fra belgieren, hvis forsøg havde fortjent en bedre skæbne.

joleon lescott, lescott, umbro, manchester city, nike, tiempo, legend, iv

Joleon Lescott (Manchester City) - Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid Kompanys forsvarsmakker var derimod skarpere i feltet, da han satte panden på et hjørnespark, som Arsenal-keeper Mannone gik noget skævt af. Han satte dermed City på sejrskurs, men takket være et sent mål fra Koscielny, endte opgøret med en pointdeling. Som Viggo Ebbesen Rungø skarpt spottede, så scorede Lescott dog point for sit støvlevalg, da han også var trukket i den nye Nike Tiempo Legend IV, som vi meget snart kan fortælle mere om.

Yannick Bolaise (Crystal Palace) - Nike Green Speed Sort/Neon Bevæger man sig længere ned i de engelske rækker støder man altid på støvlespots af kaliber. Det var også tilfældet, da Crystal Palace mødte Cardiff City, hvor Bolasie her var trukket i det ekstremt limiterede Nike GS fodboldstøvle. Med blot 2012 producerede par er den blandt de mest eksklusive støvler nogensinde, men den har stadig fundet vej til fødderne af flere stjerner og professionelle. Ville du spille i den hvis det dig? Eller skulle den stå på hylden?

nike gs, nike green speed, nike

Glenn Murray (Crystal Palace) - Adidas Predator LZ Custom Blackout Bolaises holdkammerat fandt også vej til denne uges støvlespots og det gjorde han i en nydeligt blackoutet støvle. Adidas har for vane at udgive en blackoutet støvle i hver silo, men hvad angår Predator LZ er det endnu for tidligt og derfor ser det ud til, at Murray har haft narvsværten fremme for at få det resultat han ønskede. Vi synes han er sluppet rigtig godt fra det, men hvad synes du? Har du selv forsøgt dig med narvsværten?

freddy guarin, guarin, inter, internazionale, nike, ctr360, maestri iii

Freddy Guarin (Inter) - Nike CTR360 Maestri III Blackout Endnu en spiller med et par helt sorte stølver var colombianske midtbanespiller, som vi først mistænkte for at spille i et testpar af Nike CTR360 Maestri III. Som billedet nederst til højre af hælen dog kan afsløre, er det dog en støvle han selv har blackoutet og da det imidlertid var nok til at snyde os, var vi meget imponerede af det stykke arbejde Guarin har leveret.

wesley sneijder, sneijder, inter, internazionale, nike, t90, laser iv

Wesley Sneijder (Inter) - Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn Den nye farvevariant var allestedsværende og naturligvis også at finde på Inters Wesley Sneijder, der dog ikke var i stand til at nedbryde Siena i weekenden. Det kan derfor ikke vare længe før Nike for alvor løfter sløret for de nye støvlen, men vi har endnu til gode at spotte en ny farvevariant af Nike CTR360 Maestri III. Tror du Nike venter med den, eller har de bare været bedre til at skjule den?

cristiano ronaldo, cr7, ronaldo, real madrid, nike mercurial vapor viii, vapor viii

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Lyseblå/Orange Mercurial-manden over dem alle fik ikke chancen for at give sine nye støvler debut, da noget så mærkværdigt som en strømafbrydelse afholdt Real Madrids kamp fra at blive gennemført. Det bliver den til gengæld i aften, hvor vi ser frem til at se Ronaldo i sine nye støvler og om de måske endda kaster mål af sig. Hvad tror du?

Det er ved at være lige op over med afsløringen af de nyeste farvevarianter og efter vi nu har set størstedelen i aktion taler vi sandsynligvis dage. Men tror du Maestri III også får et nyt sæt farver? Det vil tiden vise, men i mellemtiden vil vi gerne høre hvilket af ugens spots du synes var det bedste? Og hvilken af de nye farvevarianter kan du bedst lide indtil videre? Del din kommentar i boksen herunder.