I denne udgave af midtugens støvlespots har vi haft særligt fokus på Champions League. Det har kastet en række spændende spots af sig, herunder speciallavede støvler og målgivende farvevarianter. Så har der også sneget sig to meget interessante spots af sig, da vi rettede vores opmærksom mod en træningssession.

adil rami, valencia, champions league, adidas, f50, adizero

Adil Rami (Valencia CF) - Adidas F50 Adizero Rød/Gul Midtstopperen fra det spanske skulle holde sin bayernske modstander fra fadet, da Valencia skulle en tur til München i deres første kamp. Et rødt og gulstribet udebanesæt kan være svært at matche med sine støvler, men den opgave klarede Rami elegant. Launchfarven af Adidas F50 Adizero i Rød/Gul passer nemlig som hånd i handske til Joma-dragten.

bastian schweinsteiger, schweinsteiger, bayern, bayern munchen, adidas, adipure, 11pro

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas Adipure III Custom Hvid/Blå/Sort Nok endnu en gang har den tyske midtbanedirigent trukket i sine maskerede Adipure III. Hvad der på afstand ligner den almindelige Adipure 11Pro er i virkeligheden en tidligere model og især syningerne på snuden og knopsystemet er meget afslørende. På undersiden er det tydeligt at se, at Schweinsteigers støvler hverken har Sprintframe eller Traxion 2.0 knopsystem, men derimod det klassiske fra hans elskede Adipure III.

toni kroos, toni, kroos, bayern munchen, bayern, munchen, adidas, adipure, iv

Toni Kroos (Bayern München) - Adidas Adipure IV Hvid/Sort/Guld På den bayernske midtbane er de store tilhængere af ældre modeller, hvor også det unge stortalent Toni Kroos er trukket i en ældre model. Han har set sig skæv i et par Adipure IV, som han har spillet i længere end vi næsten kan huske. I stil med hans førnævnte midtbanekollega scorede han også i aftenens kamp, så mon ikke de begge holder fast i deres støvler lidt endnu. Tror du yderligere, at Adidas kunne finde på at lave et par maskerede Adipure IV til Kroos?

nemanja matic, matic, nemanja, benfica, champions league, adidas, adipure, iv

Nemanja Matic (SL Benfica) - Adidas Adipure IV Sort/Hvid/Blå Endnu et par Adipure IV har fundet vej til grønsværen i denne uge og den spottede vi i det skotske, hvor Benfica var på besøg hos Celtic. Den elegante læderstøvle mindes vi stadig som værende blandt de bedste fra Adipure-kollektionen og vi misunder i den grad de heldige, der stadig kan prale af at eje et par. Herunder lange Matic, der luftede sine i en kedelig 0-0'er.

oscar, chelsea, champions league, adidas, predator, lz, lethal zones

Oscar (Chelsea) - Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon Brasilianeren kunne ikke give sine nye støvler end bedre debut end hvad tilfældet var. På blot ét minut havde den unge offensivspiller fundet vej til netmaskerne hele to gange. Især det andet var mindeværdigt, da han med ryggen til målet krøllede den op i det lange hjørne. Sådan kan man jo også melde sin ankomst på den europæiske scene.

arturo vidal, champions league, nike, mercurial, vapor, juventus

Arturo Vidal (Juventus) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Man må rose de italienske mestre for deres mentalitet, da de på et øjeblik kom bagud 2-0. Derefter satte dig sig flot igennem og fik kæmpet sig på 2-2, hvilket blev det endelige resultat. Den første målscorer for Juventus var Arturo Videl, der satte målet ind i et par Vapor VIII Mango/Sort, med 'Caceres' broderet på siden. Har han lånt et par af sin holdkammerat?

messi, xavi, nike, adidas, champions league, predator, f50, adizero, lz, lethal zones

Messi & Xavi (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange og Adidas Predator LZ Blå/Rød Champions League-sæsonens første overraskelse var Spartak Moskva tæt på at levere, da de kom foran 2-1 på Camp Nou. Det nægtede Lionel Messi, der efterfølgende satte to mål i kassen så hans hold kunne sikre sig de 3 point. På midtbanen dirigerede Xavi igen sine tropper, men ganske pudsigt var han ikke trukket i den nye farvevariant af Predator LZ til forskel for de andre frontfigurer.

maksym koval, nike, nike gs, green speed, greenspeed, dynamo kyiv, dynamo kiev, champions league

Maksym Koval (Dynamo Kiev) - Nike GS Sort/Neon Vi er nødt til at understrege hvor cool det er, at Nike GS fik sin Champions League debut i denne uge og så endda på en keeper. Nok blev Dynamo Kievs målmand passeret hele fire gange, men han gik i det mindste ned med stil. Tidligere har vi spottet James McClean og Mohamed Ahmad i den stærkt limiterede speedstøvle og nu tæller den liste også Maksym Koval. Tror du vi får flere proffer at se i støvlen?

jamie carragher, carragher, liverpool, europa league, adidas, predator, lz, lethal zones, sl, super light

Jamie Carragher (Liverpool) - Adidas Predator LZ SL Sort/Rød/Neon Det engelske storhold varmer op til aftenens svære udebanekamp mod schweisiske Young Boys og til gårsdagens træning var den rutinerede midterforsvarer, Jamie Carragher, trukket i et par sløjt blackoutede Adidas Predator LZ SL. Interessant valg af Liverpool-koryfæet, der tidligere har været glad for blackoutede modeller - det er blot en skam han er så dårlig til det.

jonjo shelvey, liverpool, warrior sports, europa league, nike, total90, t90, laser, iv

Jonjo Shelvey (Liverpool) - Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neongrøn For anden gang på en uge spotter vi denne farvevariant på fødderne af en prof og det trækker i den grad op til, at Nike snart står klar med en række nye farvevarianter. Til gårsdagens træning var Jonjo Shelvey nemlig trukket i de nye T90 efter tidligere at have spillet et par gange i et par Adidas Predator LZ.

En spændende uge med europæisk fodbold rundes i aften af, med første runde af Europa League. Vi krydser fingre for endnu flere gode spots og underholdende kampe og ellers er der blot at glæde sig til weekendens kampe i de europæiske ligaer. Hvad synes du ellers om midtugens støvlespots? Hvilket var det bedste? Hvad siger du til, at se Nike GS i aktion? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.*