For en uges tid siden kunne vi løfte sløret for benskinnen C6 Agility. Den amerikansk producerede carbonskinne er landet i Unisport med 110 km/t, og har imponeret med sin styrke, lave vægt og eksklusivitet - og nu har Jakob haft den til test, og lader i dag dommen falde over skinnen. Se med her og se om du er enig.

C6 Agility er benskinnernes Lamborghini, og er håndlavet af nogle af de ypperste materialer. Skinnen er lavet af 100 % carbonfiber, og sat i verden af raketingeniøren Larry Mercier.

Han brækkede benet som ung efter at have benyttet en billig benskinne, og besluttede sig herefter for, at han ville lave den perfekte benskinne. Efter mange år på universitet som rumingeniør havde han fået stor viden om carbonfiber, bl.a. med insiderviden fra Renaults F1-hold.

Derfor skabte han C6, som med sine 55 gram pr. skinne og utrolige styrke er i den absolutte topklasse for benskinner.

Nu har Jakob haft den med i marken, og i dag falder dommen så. Er C6 Agility de mange penge værd, eller lover den mere end den kan holde? Find ud af svare ved at se med lige herunder.

Hvad siger du til Jakobs dom - er du enig, eller synes du at en skinne til 1.200 er helt latterlig? Giv os meget gerne en kommentar med på vejen, så vi kan få diskuteret skinnen herunder.