I weekenden så vi Tiempo Blå/Hvid få debut, endda med et par scoringer - og nu kan vi fremvise støvlen i al sin glans med vores eksklusive billeder. Støvlen er udstyret med Nikes ACC-teknologi - og det kan du naturligvis læse meget mere om her.

Den klassiske silo har vundet stort indpas på støvlemarkedet for de klassiske dyder og elegante farvevarianter. Senest har vi set den i en Sort/Rød-farvevariant som del af Nikes Black Pack, men nu har man hos Nike fundet farvepaletten frem og givet heritage-støvlen et friskt pust farve. Vi byder velkommen til den elegante Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid.

Konkurrencen er stor på det klassiske støvlemarked, hvor minimalisme er et vigtigt ord at have i tankerne og her har Nike Tiempo Legend IV sit på plads. Med en overdel af lækkert kænrugulæder får du et sublimt og naturligt touch på bolden. Oveni det, har Nikes diagonale syninger på snuden sikret, at støvlen flexer optimalt, når din fod er i bevægelse. Dermed føler du dig ikke blot godt til rette i støvlen hele tiden, men du vil også altid have få et optimalt touch på bolden.

Som noget nyt har Nike tilført den nye Legend IV deres ACC, eller All Conditions Control, der skal give dig optimale betingelser for touch og greb i bolden uanset vejrforhold. ACC er en belægning Nike har tilført overdelen, der skal øge friktion og greb i bolden når du spiller i regnvejr, og skulle effekten være lige så god, som den var på Nike CTR360 Maestri III, så har du rigeligt at glæde dig til.

Komforten i Nike Tiempo Legend IV hører til på allerhøjeste hylde. Det bløde kængurulæder former sig hurtigt efter foden og du vil hurtigt føle dig hjemme i støvlerne. Dertil har man i hælen beklædt indersiden med et ruskindslignende materiale, der sørger for at du ikke får vabler eller skrider rundt i støvlen. Yderligere har man tilført indlægssålen det stødabsorberende materiale Poron, så du ikke mærker slag eller lignende ubehageligheder fra banen.

På undersiden af støvlen har man bevæget sig væk fra det helt klassiske, koniske knopsystem. På Legend IV har man kombineret koniske knopper med blades for at opnå en perfekt balance mellem stabilitet, komfort og greb i banen. Det har man opnået med stor succes og hvor de bladede knopper sikrer super greb i banen når du accelererer, så sørger de koniske knopper for at gøre vendinger lettere. Alt i alt et simpelt, men virkelig velfungerende knopsystem.

Du kan allerede nu bestille dit par Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid her og vi leverer dem til dig på 1-2 hverdage - kun 1104 kr.

Vi glæder os helt vildt til at se den på fødderne af Patrice Evra, Gerard Pique, Andrea Pirlo og naturligvis Ashley Cole, der om muligt ikke kunne finde et bedre match til Chelseas sæt. Men hvad synes du om den nye farvevariant? Holder den? Lad os endelig høre din mening i feltet herunder.