Du har set dem på træningsbanen og i weekenden, og nu er det endelig blevet tid til at løfte sløret for den nyeste farve af Mercurial Vapor VIII - byd velkommen til Turkis/Orange, som også introducerer Nikes All Conditions Control på overdelen.

Den nyeste generation af den uhyre populære Mercurial-kollektion hedder Vapor VIII og netop den har taget markedet med storm. Efter to generationer med knap så meget succes, har den nye Vapor VIII markeret sig som den måske bedste i kollektionen nogensinde. Den er nu kommet i en ny farvevariant og faktisk også med en ny overdel, som du kan blive meget klogere på her.

Nike Mercurial Vapor VIII og dens forgængere har altid været forbeholdt den flamboyante, teknisk dygtige spiller, der ikke er bange for at have bolden. Nej tværtimod, så forlanger han den. Det giftige træk, den frække dribling og det umulige skud kendetegner den populære silo og blandt spillerne der ugentligt trækker i dem, er blandt andre Cristiano Ronaldo, Juan Mata, Neymar og Mario Götze.

Den seneste Nike Mercurial Vapor VIII kan derfor heller ikke klandres for at skuffe, da den nye Turkis/Orange farvekombination virkelig tiltrækker sig opmærksomhed. Den springer med det samme i øjnene og vi har faktisk svært ved at kigge andetsteds, når den er i nærheden. Med andre ord mener vi det er en succes og vi synes den indkapsler alt det fantastisk dekadente fra Nikes Mercurial-kollektion.

Én af de ting der er blevet diskuteret mest på den nye Vapor VIII, er overdelen. Fra de to første farvevarianter til de efterfølgende ændrede man belægningen på overdelen og det har man faktisk gjort igen. Nike har tilført den nye overdel ACC, eller All Conditions Control, som er sat i verden for at give lige så godt greb i vådt som i tørt vejr. Med andre ord skal ACC give samme friktion mellem støvle og bold uanset vejrforhold.

Man fristes derfor til at tro, at dette tiltag er på vej til alle Nikes modeller, da vi allerede har set det indført på den nye Nike CTR360 Maestri III. Det glæder vi os enormt meget til at se ført igennem, da Jakob allerede har prøvet kræfter med ACC på CTR360 Maestri III og han er ganske positivt stillet over for konceptet. I et konstant udviklende spil, gælder hvert ét sekund og kan du kontrollere bolden marginalt bedre i silende regn, kan det være netop det, der udgør forskellen mellem sejr og nederlag.

På undersiden af støvlen er det den samme glasfibersål vi kender fra de tidligere farvevarianter og den er ligeledes blevet beklædt i det nye, revolutionerende knopsystem. Med blot to knopper på hælen var der grund til skepticisme, men det har for alvor bevist sig som værende uhyre effektivt. Færre knopper gør, at du møder mindre modstand når du skal træde ned i jorden og du får derfor mest ud af dine kræftanstrengelser, når du skal accelerere.

På den måde bliver du hurtigere og generelt er der blot at sige, at denne støvle virkelig leverer når det kommer til speed. Med en vægt på blot 185 gram blander den sig med de allerletteste på markedet og kombineret med det strømlinede knopsystem får du den eksplosive fart, som Vapor VIII praler af at levere.

Vi praler også af at levere og bestiller du dit par her, så leverer vi det til dig på 1-2 hverdage, så det er bare om at slå til - kun 1529 kr.

Den nye farvevariant leverer noget stærk farve i en grå og kedelig efterårsmåned og vi erklærer den dermed for værende en succes allerede. Hvad mener du? Hvad siger du til den nye kombination af Turkis og Orange? Og er du spændt på ACC? Lad os endelig høre dine tanker i kommentarfeltet herunder.