Ny frisk farve til Nikes Mercurial Superfly og Vapor 360

19.02.2018

Skrevet af Zlatko

For to uger siden introducerede Nike deres helt nye Mercurial Superfly og Vapor 360 støvler. Opmærksomheden og snakken er ikke engang stoppet endnu, og Nike er allerede klar til at vælte os omkuld. Bliv klar til de endnu hurtigere sorte Nike Mercurial Superfly og Vapor 360!

Vi forstår, hvis du har det svært ved at trække vejret, mens du læser dette og kigger på disse skønheder. Der er intet som sorte støvler. Udover sorte støvler og chrome såle..!

Du sidder måske og læser dette og tænker "Dette ligner faktisk noget, jeg har set før". Så har du ret. Disse pragteksemplarer er næsten identiske til Flyknit Ultra støvlerne, dog med enkelte mindre justeringer på sålen og overdelen. Hvis vi tager et kig på de nye sorte Mercurials, så kan man hurtigt se, at Nike har brugt Flyknit Ultra som inspiration og har taget de ting, som virkede, og brugt det i de nye Superfly og Vapor 360. Noget, som bare gør støvlerne endnu bedre!

Fortsættes nedenfor.

Støvlerne er fyldt med detaljer, selv om dette oftest kan være svært, når det kommer til sorte støvler. Selv om det er en sort støvle, så bruges der stadig meget inspiration fra den orange lanceringsfarve. Man kan spotte et strejf af orange på vristen af støvlen, når materialet strækker sig. Derudover er glimmer blevet tilføjet til snørebåndene, så støvlen får det helt rigtige Mercurial-look. Det fuldender også støvlens design, da man ser samme detaljer på sålen, når man kigger på den.

Og nu når vi snakker om såler, av av av! Man kan argumentere for, at sålen på de orange støvler var forbløffende, men denne støvle har taget det skridtet videre. Orange med et hint af pink lyder som et mix lige efter vores smag. Vi må ej glemme M'et, som stadig er synlig på hælen grundet det orange omrids. M'et er derfor stadig det sidste, som forsvarspillerne kommer til at se, når du har sat dem af.

Støvlerne har alle de samme teknologiske aspekter som lanceringsfarven, så du stadig får en fuld flyknit-støvle med ACC indlejret i selve garnet brugt i skabelsen af støvlen. Den modificerede Dynamic Fit collar på Superfly-støvlen er den samme type, som den Ronaldo brugte på sine gamle Superfly støvler. Alle disse teknologier giver en bedre pasform, som er grundstenene til fart. Ved at tilføje alt dette til en støvle, så bliver det umuligt for dig at glide rundt i selve støvlen, hvilket betyder at du ikke mister fart, når du spæner forbi forsvarspillerne. Dog er fart ikke opnået uden greb, og knopperne på forfoden vil hjælpe dig med dette. Bliver du alt for hurtig, så kan knopperne på hælen hjælpe dig med at bremse.

Er du også oppe og køre og ønsker et par? Så skriv dig op til nyhedsbrevet, og du vil modtage alle de nyeste nyheder på støvlen, samt hvornår du kan købe den!