Weekenden nærmer sig, men det betyder ikke at du skal snydes for et godt tilbud. Derfor har vi klargjort et fantastisk fredagstilbud til dig, hvor du kan spare 50 % på to par fodboldstøvler. Du kan nemlig frit vælge mellem et par Puma Evospeed 1 Orange/Grøn i både mikrofiber og kænguruskind til blot 849 kr.

Ugen er ved at være omme, men inden du går på weekend skal du lige have chancen for at benytte dig af et super tilbud. Denne fredag har vi nemlig barberet halvdelen af prisen på den nyeste farvevariant af Puma Evospeed 1 i Orange/Grøn. Du kan nemlig komme til at matche Sergio Agüero, Radamel Falcao og Samuel Eto'o, spiller i den blot 196 gram lette kængurulæderstøvle.

Den frække letvægter kombinerer uhørt høj komfort med den lave vægt og tilsammen giver det et fænomenalt resultat. Hvis den skulle have interesse i læderudgaven, så kan du finde den lige her og den skal kun koste dig 849 kr. - du sparer altså 50 %. Men slå til nu, for når klokken når midnat, så gælder tilbuddet ikke længere.

Den fås også i en mikrofiberudgave hvis du ønsker den laveste vægt og det skarpeste touch. Med en kampvægt på blot 190 gram så kommer du ikke til at bemærke, at du har dem på fødderne, men når du dribler får du til gengæld en enormt tæt kontakt med bolden. Komforten er stadig i top, så hvis du vil have samme støvle som Olivier Giroud og Mario Gomez, så er det om at følge med her.

Du finder Puma Evospeed 1 Orange/Grøn i mikrofiber her, til blot 849 kr. - spar 50 %.

Du kan også fåPuma Evospeed 1 Orange/Grøn med SG-knopper her, - også til kun 849 kr.

Fra nu og fredagen ud kan den nemlig blive din til spotpris. Vi sætter nemlig stor pris på vores brugere og derfor har vi sat den ned til blot 999 kr. - du sparer 41%. Du kan erhverve dig dit par lige her, men skynd dig inden det er for sent.

I denne uge kan du spare hele 50 % på Puma Evospeed i både mikrofiber og skind, så det er bare at vælge hvad der tiltaler dig mest. Skal du have et par mikrofiberstøvler? Et par med kængurulæder? Eller begge? Lad os endelig høre hvad du synes om denne uges fredagstilbud i kommentarfeltet nedenunder.