Fodboldmarkedet udvikler sig hele tiden, og der kommer jævnligt helt vilde, innovative produkter frem. Hos Unisport holder vi hele tiden øje og gør alt hvad vi kan for at få disse exceptionelle produkter hjem. Nu kan vi løfte sløret for C6 Agility, som er en af de absolut mest eksklusive benskinner på markedet. Lavet af 100 % carbonfiber er den både blandt de stærkeste og letteste benskinner på markedet.

C6 Agility er benskinnen, der ikke går på kompromis med noget som helst - med andre ord en skinne, der ønsker at give maksimal beskyttelse med så lav vægt som overhovedet muligt. C6 blev sat i verden, da stifteren af firmaet, Larry Mercir, brækkede sit ben i en fodboldkamp. Her havde han spillet med en billig benskinne af plastic, og besluttede sig efterfølgende for at det skulle være slut.

Derfor trak han på sin uddannelse som rumfartsingeniør, hvor han bl.a. havde stor viden om ultralette og -stærke materialer, blandt andet carbonfiber. Derfor begyndte han at undersøge, hvordan man kunne skabe den ultimative benskinne af carbonfiber, således at den både var let og beskyttende. På den måde så C6 langsomt dagens lys.

Skinnen er lavet af 100 % carbonfiber som den eneste carbonskinne på markedet - blandt andet benytter andre skinner fyldmaterialer som kevlar og fiberglas, men Mercir ønskede at beholde den fulde styrke fra carbonfiber.

Samtidig er C6 Agility håndlavet, hvilket vil sige at hver enkelt skinne er omhyggeligt skåret til og samlet for absolut højeste kvalitet. På indersden af den 1 mm tynde carbonfiberskal er skinnen betrukket med et blødt og lækkert PORON-materiale, som bl.a. også ses som stødabsorberende materiale i Nikes indlægssåler, og som dermed sidder rigtig godt på benet.

C6 Agility er også lavet ergonimisk korrekt efter benets form, således at den højre og venstre skinne er formet for det bedste fit.

Skinnen vejer lige under 55 gram i en str. large, og er dermed den letteste skinne af carbonfiber på markedet - og en af de letteste overhovedet! Samtidig får man en af de stærkeste skinner tilgængelige overhovedet i en lækker, minimalistisk indpakning.

C6 Agility er et performance-produkt, og derfor lavet til dem der vil have det ypperste af det ypperste. Du finder ikke mange benskinner med samme sans for detalje, beskyttelse og de bedste materialer, og du kan allerede nu bestille den. C6 Agility benskinnerne kommer til at koste 1.200,- kr., men det er til gengæld også en investering, der vil holde i mange år frem over.

Hvad siger du til de nye benskinner? Lyder det lækkert med en top-of-the-line benskinne, eller er det tosset med en rumingeniør-designet skinne? Fortæl os meget gerne din mening om den eksklusive C6 Agility lige herunder.