I forbindelse med lanceringen af den nye Nike CTR360 Maestri III, har flere af kontrolstøvlens frontfigurer opstillet en række udfordringer, der tester den elegante støvle til det yderste. Balotelli, Ganso og naturligvis Iniesta har hver lavet én udfordring og dem kan du se her. Kan du klare dem?

Den elegante midtbanespiller har netop sikret sig titlen som Europas bedste spiller for år 2012 og det er han blandt andet blevet for sin enorme kontrol på en fodboldbane. Hans pasninger er kendt for at bryde forsvarskæder op og de ligger altid milimeterpræcist. Det er netop heraf, at idéen til Iniestas udfordring udspringer.

Det lynhurtige one-touch fodbold Iniesta og hans Nike CTR360 Maestri III står for sættes på en prøve, når en pasning fra mållinien skal returneres således, at den rammer stolpen - og det skal klares på tid. Jo flere du rammer, des bedre. Det lyder måske nemt, men virkeligheden er en helt anden - hvor mange tror du, at du kan nå på ét minut?

Blandt de yngre tilhængere af Nikes kontrolstøvle er den notoriske Mario Balotelli. Den italienske angriber beviser om nogen, at den nye Nike CTR360 Maestri III ikke blot er forbeholdt midtbanespillere. Kontrol er en nødvendighed for alle på banen og med sine Maestri på banen giver Balotelli prøver op sine enorme talenter.

Som spidsangriber er det nødvendigt at kunne holde sin mand væk og få bolden under kontrol. Netop dette skal du mestre, hvis du vil klare Balotellis udfordring. Du skal nemlig tag en høj bold ned med en mand i ryggen og så ellers dække den ad. Det ser nemt ud når Balotelli gør det, men kan du gøre ham kunsten efter?

Én af Brasiliens mest lovende talenter, er den offensive midtbanespiller Ganso, der til dagligt er holdkammerat til Neymar i Santos. I et lynhurtigt offensivt orienteret fodboldspiller betyder hvert et sekund alverden. En god førsteberøring er monumental og løber den fra dig mister du den og måske muligheden for en god chance.

Det er en af de facetter Ganso mestrer og det kan du komme til ligeså med hans udfordring. Du har en radius på 1 meter omkring dig og den må du ikke overskride når du tæmmer lange afleveringer. Den mest flest succesfulde tæmninger vinder konkurrencen, bliver det dig?

Du kan væbne dig til udfordringerne med dit eget par Nike CTR360 Maestri III, som du kan bestille her - fra kun 1274 kr.

Det er om at snøre støvlerne og få kammeraterne med ud på banen. Prøv udfordringerne af og lad os høre hvordan det gik. Hvilken af udfordringerne er din favorit? Hvilken klarede du bedst? Er du klar til at tage kontrollen med dine Nike CTR360 Maestri III? Lad os endelig høre fra dig i kommentarfeltet herunder.