Endnu en uge er gået og vores støvlespottere har haft mere end almindeligt travlt her i landsholdspausen. Uden fodbold i de store europæiske ligaer har vi rettet vores opmærksomhed mod landsskampene og her især de sydamerikanske. Det har bekræftet en ting; de gutter er tossede når det kommer til støvler! Se hvad vi mener med det lige her.

Radamel Falcao, falcao, puma, evospeed Radamel Falcao (Columbia) - Puma Evospeed 1 Custom For lidt over en uges tid siden sendte Atletico Madrids angriber Chelsea hjem med en syngende lussing i UEFAs Super Cup. Nu er han på banen igen og i fredags åbnede han scoringen mod Uruguay, da de blev slået med hele 4-0. Det gjorde han i sine Puma Evospeed 1, der meget interessant har fået et King-knopsystem på.

Marcelo, brasilien, adidas, adizero, f50

Marcelo (Brasilien) - Adidas F50 Adizero Whiteout Den lynhurtige back kunne meget nemt stå foran et støvleskifte. Tidligere fast mand i Nikes Mercurial-serie har madristaen de seneste træninger været at finde i den helt hvide Adidas F50 Adizero og i venskabskampen mod Sydafrika fik den sin første kamp.

milos ninovic, milos, ninovic, adidas, adipure

Milos Ninkovic (Serbien) - Adidas Adipure IV SL Sort/Hvid/Guld Da Skotland tog imod Serbien i en kvalifikationskamp til VM 2014, var det ikke fodboldspillet der trak overskrifter hos os. Det var derimod nummer 18 hos serberne, der havde trukket i én af Jakobs absolutte yndlingsstøvler, Adidas Adipure IV SL.

mohamed ahmad, nike, gs, greenspeed, green, speed

Mohamed Ahmad (De Forenede Arabiske Emirater) - Nike GS Yes, yes, yes. Vi elsker at spotte denne limiterede støvle og hvem andre end Ahmad. Det er nemlig ikke første gang han finder vej til vores støvlespots, han har nemlig for vane at troppe op i sjældne og ældre Mercurial-modeller. I denne weekend afslørede han så, at han havde fået fingrene i et par Nike GS. Ville du tage dem i brug hvis det var dig?

mesut ozil, ozil, germany, adidas, f50, adizero

Mesut Özil (Tyskland) - Adidas F50 Adizero Whiteout Den tyske stjerne har været et varmt samtaleemne de seneste dage og det skyldes hans støvlevalg. Som én af frontfigurerne for den nye Nike Mercurial Vapor VIII kom det som noget af et chok da han begyndte at flirte med Adidas-støvler. De seneste dage har han trænet i Adidas F50 Whiteout og til kampen mod Færøerne fik de sin første kamp. De kastede to kasser af sig, så mon ikke også de får genvalg næste gang?

shane oneill, pele, sports, trinity, mls

Shane O'Neill (Colorado Rapids) - Pele Sports Trinity 3E K-skind Sort/Hvid/Rød I den amerikanske liga skal man spille i enten Adidas, Nike eller Puma hvis ikke man har en personligs støvlekontrakt. Derfor kan vi konkludere, at O'Neill her må være på bøgerne hos Pele Sports og det kan vi kun nikke anerkendende til. Vi håber vi kommer til at se meget mere til Pele Sports Trinity 3E i fremtiden.

antonio valencia, antonio, valencia, manchester united, manchester, united, nike, mercurial, vapor, viii

Antonio Valencia (Ecuador) - Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon Man skulle tro vi var synske, eftersom vi forudså at Manchester Uniteds hurtige kant kunne lokkes over i den elegante letvægtsstøvle. Om han fortsætter trenden når han vender tilbage til klubben er ikke til at sige, men vi synes i den grad det klæder Valencia at lægge sin Nike Tiempo Legend IV på hylden.

fred, fluminense, mizuno

Fred (Fluminense) - Mizuno Morelia Blackout I den brasilianske liga er der ry for at dukke et interessant spot eller to op og i denne uge var der gevinst. Fred har i stil med Julio Cesar fuldstændig blackoutet sine Mizuno Morelia og også pløsen har måtte lade livet. Det får den til at se enormt elegant og mystisk ud, hvorfor den i første omgang fik vores opmærksomhed.

hugo suarez, suarez, adidas, predator, adipower, kinetic, sl

Hugo Suarez (Bolivia) - Adidas Predator Adipower Kinetic SL Orange/Sort Den bolivianske keeper stod for ét af de mere sjældne spots. Vi fangede ham nemlig i et par Adidas Adipower Predator, som aldrig fik tilslutning fra professionelle spillere, hvorfor det gør det endnu mere interessant, at Suarez har valgt netop denne. Den var en enorm succes derudover og så var farvekombinationen også blandt de mest attråværdige.

joao vitor, adidas, adipure, 11pro, micoach, palmeiras

Joao Vitor (Palmeiras) - Adidas Adipure 11Pro Sort/Orange Om nummer 16 her har forsøgt at genskabe magien fra ovenstående farvekombination, eller om vi kigger på en ny farvevariant er ikke til at sige endnu, men rigtig, rigtig godt ser det ud. Adidas Adipure 11Pro er kommet i en parade af flotte farvevarianter og skulle den her holde stik, så er vi sikre på at den vil tage kegler.

jonas naes, naes, faroe islands, adidas, predator, powerswerve

Jonas Naes (Færøerne) - Adidas Predator Powerswerve Sort/Sølv/Rød Godt nok tabte man 3-0 til den tyske overmagt, men det skal ikke forhindre et færøsk input til vores støvlespots. Vi spottede nemlig Jonas Naes i den klassiske, ja næsten legendariske Adidas Predator Powerswerve. Flere hos Unisport har et par i samlingen, hvad med dig?

sami khedira, khedira, real madrid, nike, ctr360, maestri, iii

Sami Khedira (Tyskland) - Nike CTR360 Maestri III Custom Sort/Rød På den tyske midtbane svinger Real Madrid-spilleren Sami Khedira taktstokken i sine Nike CTR360 Maestri III, men netop dem har han fået ændret lidt på. Her har han fået et Nike Tiempo Legend III-knopsystem og om det skyldes utilfredshed med det almindelige eller om han blot er enormt glad for det gamle tør vi ikke sige. Hvad tror du?

luis fernando, ecuador, adidas, predator, lz

Luis Fernando (Ecuador) - Adidas Predator LZ Hvid/Orange Tilsyneladende har Ecuadors nr. 19 set sig skæv i Adidas' PR-udgave af Predator LZ, da han har designet sig et par, der ligner usandsynligt meget. Det eneste der bekræfter, at det ikke er en PR-udgave, er de farvede striber på hælen, der var hvide på den originale. Det er ikke helt det samme, men den er nu meget cool alligevel. Derudover er det faktisk et dobbeltspot, for bag ham kan man spotte en Adipure 11Pro SL.

luis ramires, adidas, f50, adizero

Luis Ramirez (Peru) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Det er ikke første gang vi spotter en farvevariant tilegnet én specifik spiller på fødderne af en helt anden, men på billedet her ligner det faktisk af Ramirez lister afsted for ikke at blive opdaget. Han har nemlig trukket et par Adidas F50 Adizero på i en farvevariant, der egentlig er forbeholdt Lionel Messi.

romelu lukaku, lukaku, nike, t90, laser, iv

Romelu Lukaku (Belgien) - Nike T90 Laser IV Sort/Orange/Blå Det er et under, at Belgien ikke kvalificerede sig til sommerens Europamesterskaber når man tager et kig på deres hold. Blandt stjernerne er Chelseas stortalent Romelu Lukaku, der har fået for vane at spille i hvad der passer ham. Sidst vi havde ham med var det i et par NikeID T90 Shoot og i dag er det et par Nike T90 Laser IV i en farvevariant som et fåtal af proffer har taget til sig.

Vi nåede vidt og bredt i dagens støvlespots, men især de sydamerikanske hold dominerede i denne uge og traditionen tro leverede de også varen. Vi tog også et kig på Özil og Marcelos chokerende støvleskifte og et par gamle klassikere. Men hvilket af ugens spots synes du var de bedste? Lad os høre din mening i boksen nedenunder.