I weekenden præsenterede vi den innovative Trusox, som sikrer at du ikke skrider nær så meget rundt i dine støvler således at du undgår vabler samt unødvendigt energitab og ustabilitet. For at Trusox virker optimalt, skal de dog bruges på en bestemt måde - og vi har lavet en lille “Sådan gør du-film”, der viser, hvordan du bruger dine nye sokker som de professionelle.

For at Trusox skal virke optimalt, skal sokken benyttes således at du kun bruger den - med andre ord skal der være direkte kontakt mellem fod og sok samt sok og støvle. Dette gøres ved at benytte sokken sammen med en spillesok, hvor du har klippet foden af og tapet de to sokker sammen. Det er sådan alle de professionelle, der bruger Trusox har taget dem på.

For at tage din Trusox på som Aaron Lennon, Demba Ba, Marouane Fellaini, Gareth Bale og Davide Santon, skal du gøre følgende:

1) Start med at tage dine benskinner og eventuelle ankelbeskyttere på. 2) Tag herefter dine Trusox på. 3) Klip foden af din spillesok ca. 1-2 cm over anklen. Sørg for at klippe rent og lige. 4) Tag skaftet af sokken på som normalt, og sørg for at den ikke dækker anti-skrid elementerne på Trusox. 5) Tape det sted, hvor Trusox og spillesokken mødes, sammen. Sørg for at bruge så tilpas meget tape, at det ikke går op under kampen. 6) Tag dine støvler på, og nyd Trusox-oplevelsen.

Vi har lavet en lille guide - godt nok på engelsk - som viser hvordan du tager sokkerne på. Se den øverst i nyheden.

Hvad siger du til Trusox - lyder det som noget for dig, eller holder du fast i dine nuværende sokker? Vi vil meget gerne høre hvad du siger til den innovative sok, så del gerne din mening med os herunder i kommentarfeltet.