Mesut Özil har i noget tid forvirret støvlespottere verden over med sin ubeslutsomhed omkring hvilke støvler han skal spille i. Tyskeren har både brugt Predator LZ og Vapor VIII, men nu har sagen taget endnu en interessant drejning; Özil lader til at være hoppet i Adizero!

mesut özil, ozil, mesut, adidas, adizero, f50, adidas f50 adizero

På Real Madrids pre-season tur var Mesut Özil højst overraskende hoppet i et par Predator LZ - og mange spekulerede i, om han blot havde glemt sine Vapor VIII i Spanien. Skiftet var dog især mærkeligt, idet Mesut Özil har været en af de ledende figurer for den nye Vapor VIII.

mesut özil, ozil, mesut, adidas, adizero, f50, adidas f50 adizero

Özil skiftede hurtigt tilbage til sine Vapor VIII Clash, men har derefter virket splittet mellem de to støvler, og da han også benyttede Predator LZ i en La Liga-kamp begyndte rygterne for alvor at gå på, at tyskeren står foran et skifte til Adidas.

mesut özil, ozil, mesut, adidas, adizero, f50, adidas f50 adizero

Disse rygter forstærkes nu, hvor Özil til Real Madrids seneste træning samt til det tyske landsholds træning har spillet i en whiteoutet støvle - angiveligt for at gøre det sværere at se. Vi er dog ikke så lette at snyde i Unisport, og ret hurtigt stod det klart at Özil spiller i et par whiteoutede Adizero med blå knopper på sålen.

Det er altså den anden Adidas-støvle, som Özil spiller med, og noget kunne godt pege på at tyskeren er på vej tilbage til det tyske mærke med de tre striber.

Hvad tænker du om Özils ubeslutsomhed omkring støvler? Ser vi ham snart som officiel Adidas-frontfigur, eller prøver han bare markedet for støvler af inden han beslutter sig? Vi hører meget gerne din mening i kommentarsporet herunder.