I tirsdags kunne vi give en forsmag på hvad Trusox var og i dag kan vi endelig løfte sløret for det revolutionære produkt. Det har allerede fået sit gennembrud i Premier League og det er også blevet spottet i den danske Superliga. Er du træt af vabler? Er du træt af at skride rundt i støvlen? Så er det her du skal rette din opmærksomhed.

Fodbold har udviklet sig i et ustyrligt tempo og hastigheden i spillet er ligeledes steget. Selv den mindste fordel kan gøre den helt store forskel og netop her kommer Trusox ind i billedet. Et simpelt produkt, der løser flere af de mest gængse problemer hos fodboldspillere; vabler, at skride rundt i støvlen og at miste greb i banen da du ikke føler, at du står fast. Vi har oprettet en helt ny Trusox kampagneside, hvor du kan blive meget klogere på de spændende sokker.

trusox, premier league

trusox, premier league

Dagens fodboldsokker er oftest lavet af kunstmaterialer med nylon som en væsentlig bestanddel. Netop fodboldsokker af nylon er noget glattere end bomuldssokker, og vil derfor skride lettere i fodboldstøvlen. Dette skyldes den mindre friktion mellem støvlens sål samt din sok, og på denne måde mister man både kontrol, stabilitet og spilder en masse energi. Samtidig er mange moderne fodboldstøvler lavet med indlægssåler, der er forholdsvis glatte - hvilket også nedsætter friktionen mellem støvle og sok.

trusox, premier league

trusox, premier league

Det er netop hvad Trusox modarbejder og som man kunne se i tirsdagens teaser, så er listen af tilhængere stor. Trusox er udstyret på yder- og indersiden med de her små non-slip pads, som har til formål at skabe bedre friktion mellem henholdsvis fod og sok, samt sok og støvle. Det resulterer i, at du får en langt mere udtrykt fornemmelse af, at din fod går i ét med støvlen og du vil hurtigt opdage, at du får en fornemmelse af bedre greb.

trusox, premier league

trusox, premier league

Forestil dig, at du løber på strømpesokker på et klinkegulv og du ønsker at skifte retning hurtigt. Det ved de fleste ikke er det allernemmeste. Dine fødder vil skride ud før du når at få greb og det er netop idéen bag Trusox. Når du vil skifte retning i dine fodboldstøvler, vil din fod bevæge sig i både sok og støvle inden du står helt fast, men med den simple teknologi kan du ændre på netop dette. Du sparer vigtige sekunder og ikke mindst sparer du dig selv for unødvendige vabler.

trusox, premier league

trusox, premier league

Trusox ikke blot mindsker sandsynligheden for vabler og øger komforten, men de forbedrer også din performance. Du kommer til at stå bedre fast i dine støvler og din kraftoverførsel vil være optimal, da du ikke spilder tid på skride rundt i støvlerne. Når det rette udstyr er så vigtigt i disse tider, er det bestemt værd at kigge på Trusox. De er netop landet på vores lager, men det er om at slå til hvis du vil sikre dig et par.

trusox, premier league

For at Trusox kan yde optimalt er det rigtig vigtigt, at der er direkte kontakt mellem både din bare fod og sokken samt mellem sokken og din fodboldstøvle. Med andre ord virker sokken ikke særlig godt hvis du har en anden sok indenunder eller udenpå din Trusox. Derfor anbefaler vi, at du benytter din Trusox på samme måde som Premier League-stjernerne går - nemlig ved at klippe foden af din spillesok og herefter tage den på som normalt. Her skal du bruge lidt strømpetape for at holde sokkerne på plads, så de ikke skrider i støvlerne under kamp.

trusox, premier league

Den kommer i første omgang på lager i 3 forskellige udgaver; Cushion Pro, Thin Light og Long. Trusox Cushion Pro er den mest almindelige og det er oftest denne de professionelle foretrækker når de skal spille kamp Her er den foret yderligere i selve foden for at øge komforten, hvilket virkelig bemærkes. Den fås også i en Trusox Thin Light, der ikke er foret og den bruger profferne når de spiller støvler til, da støvlerne ikke har udvidet sig endnu. Så er der Trusox Long, som er foret som Cushion Pro, men som har et længere skaft i stil med en klassisk tennissok.

trusox, premier league

For at du kan blive endnu klogere på de nyt Trusox og få et endnu bedre overblik over det spændende udvalg, har vi lavet en smart kampagneside. Den kan du se lige her og du kan få alt fra wallpapers til strømpetape og naturligvis Trusox.

Vi har glædet os enormt meget til at løfte sløret for Trusox og vi er sikre på at der vil blive taget godt imod dem. Jakob er allerede igang med anmeldelsen og den kan du se så snart som på søndag. Men hvad synes du? Lyder det spændende? Lyder det som noget for dig? Vi vil rigtig gerne høre din mening, så del den med os i kommentarfeltet herunder.